Starttinappi

  • licence27

Ei taas päivä startannut ihan kuten piti. Ei mitää suuria ongelmia sinänsä, mutta kun tukkikoura piti laittaa ensin perään niin siinä meni aikaa. Tuotakaan konetta ei ole tehtaalla mietitty ihan loppuun. Letkujen kiinnitys on karissut edellisillä omistajilla ja jos ei olisi niin vielä pahemmin tunkisi letkuja työntövarren korvakkeen ja itse varren väliin. Sitähän ei toki tapahdu jos kuormain on kiinni kärryssä, mut noin nostolaiteasennuksena jää juuri letkun mentävä kolo ja taas toisessa päässä työntövarren kiinnikkeen terävät reunat.

Paremmissa hallintaventtiileissä on joko hydraulinen tai sähköinen esiohjaus, mut toi on ihan mekaaninen - (lue paska). Käsittämätöntä että 10 vuotta vanhemassa Tähti 8 kuormaimessa oli parempi venttiili kuin tuossa.

Työt tuli silti tehtyä ja testattua vähän modernimpaa autoa. Kumma että virtalukko on häviömässä. Ei sillä etteikö noikin varmaan toimi aikansa, mutta entäs sit kun auto on sähkötön tai joku kopioi avaimen. Varmaan Virossa onnistuu jo minuutissa- mekaanisen lukon murtamiseen voi mennä jopa kauemmin.

Hyvää lihakeittoa ja iltapäivällä Suzukilla konditorian herkkujen äärellä käynti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus