Liikaa vai tarpeeksi

  • licence27

Viihde-elektroniikkaa kuvaputkesta taulutelevisioon. Joku 2-3 vuotta sitten matka- tv pimeni ja oli aika harkita uutta. Kuin tilauksesta kaverini kauppasi pikkutelkkaa- no pienihän se oli kun hänen peiliprojektiotelevisionsa on kokoluokkaa olkkarin ikkuna x 2 ja peittää taakseen yhden välioven.

28" tv ja sen mukana uudenkarhea TV-taso. Muuten se palveli hyvin, mutta ikivanhat stereot ei sopineet sisään kuin pujottelemalla ja tuuletustilaa jäi liian vähän. Kun Kasettidekki sanoi työsopimuksensa irti pääsi videonauhuri kaapin pohjalla, mutta mihin tunkea digiboxi.

No kun ei tuota telkaa ja paskoja uusintoja kovin paljoa tule katseltua niin digiboxi lepäsi vanhalla keittiöjakkaralla ja totteli kaukosäädintä huonosti. Aaton kunniaksi askartelin sit sahan ja akkukoneen kanssa yhden digiboxin mentävän korokepalan kääntöpöydän alle ja johtosuma pieneni kummasti. Antennivahvistimen johto saisi olla pidempi ja koroke voi kaivata mustaa maalia. Jos jotakuta häiritsee niin purkakoon tornin ja maalatkoon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus