Pelejä

  • licence27

Kaikkeen sitä joutuu. Ehkä energiajoman juominen vasurilla yhdellä jalalla seisten on jollekin jokapäiväistä, mutta puheiden pitäminen ja laulaminen varmaan menee useimmilta helpommin muutaman jälkeen.

Uutta tuokin että älypuhelimeen juomapelisovellus

Tällä kertaa ei kadonnut yhtään kissaa, ei ollut itkuja, ei tuoppeja vaatteilla, lasinsiruja oli ja väkimäärään nähden yllättävän vähän häiriöitä.

Silmänruokaa oli vähintäänkin riittävästi, mutta vähän särähti korvaan seurueesta yksi joka rupesi avautumaan omasta asiakaskaksikostaan kun näki toisen edessään tanssilattialla jonkun ulkomaalaisen näköisen miehen kanssa.

No jos vanhemmat on saaneet järkeä lusikalla ja vähentäneet sitä raskausaikana alkoholilla niin ei voi antaa puurokauhalla. Yllättävää myös Suomessa se ettei kumpikaan kaksikosta ollut saanut tarvitsemaansa terapiaa ja oikeaa lääkitystä. Yksinkertainen syy: Köyhät vanhemmat ja ainakin toisella isän alkoholiongelma ja ehkäisyn unohtuminen.

No siitä huolimatta ei kuulostanut hyvältä moinen arvostelu edes humaltuneen suusta. Siis minähän olin lukenut sen toisen potilaskertomuksen päästä päähän ja sen tyhmempänäkään pidetyn päässä/ älyssä ei ole, eikä ole ollut suurta vikaa. Vikaa on motoriikassa ja puheen tuottamisessa. Kuitenkin ammattikoulut käytyinä kunnialla ja toinen vielä touhuaa tietokoneensa kanssa varmasti paremmin kuin minä. Kun on itse nuori ja kaunis on helppo arvostella muita. Toki niin minäkin teen mutta hienovaraisemmin.

Lisäisin vielä että elo moniongelmaisen kanssa voi olla paljon ongelmattomempaa, antoisampaa ja samalla vaativampaa kuin tavallisen työssäkäyvän ihmisen kanssa. Montakohan kymmentä tuhatta täysin työkyistä nuorta ja aikuista on samalla periaatteella todettu työkyvyttömiksi ja tehty työhalutomiksi jo pienestä pitäen. Ei kaikille riitä töitä piilaaksosta, eikä edes Hesburgerin kassalta, mutta hitto sentään jos työvoiman koko potentiaali otettaisiin käyttöön ei tarvis tuottaa massatuotettuja Kiinalaisia helyjä vaan paljon kotimaista uniikkia pienine virheineen. Yhteiskunnalle kallis on se ihminen jota ei päästetä antamaan työpanostaan tämän Suomi- nimisen muurahaispesän kekoon kantamiseen vaan ruokitaan mieluummin kotiin.

Tuo ei vielä sykettä nostattanut, mutta se nostatti kun seurueesta yksi oli valomerkin jälkeen kaatua portaiden yläpäässä. Kun on ihmisen tuntenut noin 12 vuotta ja sit huomaa että tuossa se nyt sitten on iholla, käsi olalla ja tuettuna astelee rinnalla epävarmoin askelin portaita alas-se nostatti. Tilannetta vielä pahensi kun edessä oli pari naapuruston rääväsuuta jotka onneksi tyytyivät katselemaan varsin hiljaa kun minä vein paikan vetovoimaisinta naista maan vetovoimaa vastustaen.

Arvatenkin kuulen tästä vielä kun poikia seuraavan kerran näkee. "kukas se nainen oli jonka veit sieltä..." Ja sehän oli sen jolla seuran maalivahti totesi olevan koko puljun kaunein takapuoli.

Pelit on pelattu ja seurueesta ainakin kaksi pääsi turvallisesti koteihinsa nukkumaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus