Liimaa

  • licence27

Ohjaamotehtaalla liimanhaistajan puute on näkäjään vaikuttanut muuhunkin kuin tiivisteisiin. Nyt kun vihdoin kaikki tiivisteet paitsi takalasin yläreunan roiskeläppä on liimattu paikalleen niin soitin ei mene koloonsa.

Kattossa on ylä- ja alapala. Vasen reuna alapalassa on moitteeton, mutta säätimien ja mankan puoli on notkolla liki kolme senttiä ja näin ollen soitin kantaa osan sisäkaton painosta. Järjeton rakenne tai sit vaan osa on maanantaikappale sunnuntailiimanhaistajan muotista.

Kuka soittaa kesken lenkin tai lähettää viestin. Tällä kertaa arvasin oikein, mutta hetki oli vähän huono- Olin juuri lenkin jyrkimmässä nousussa ja jo käynyt kyseisessä osoitteessa ennen lenkkiä. Ei ollut paremaakaan tekemistä niin saunaan vaan iso halko palamaan ja uusi ajokierros. Tarvi siis huomenna lämmitintä sähköjohtojen liittämiseen= kutistesukkien lämmittämiseen. Sähköpuhallinkin olisi varmaan riittänyn, mutta saattaa koko kortteli pimetä. En tosin tiedä riittääkö sähköyhtiöllä miehitystä moiseen hommaan. .

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus