Ass Cam ja liimanhaistaja

  • licence27

Toisin kuin otsikosta saattaisi päätellä ovat vihreät kuulat edelleen paketissa odottamassa hyvää syöntihetkeä. Itse kamera sentään kävi jo ulkona paketista, mutta voi niitä ohjeita. Jos on musta niis se on varmaan maa. Jos on punainen niin se on varmaan plus 12 V ja RCA on kuvaa varten, mutta mikä hitto se valkoinen johto oikein on- Sitä ei ole mainittu ohjeessa ollenkaan.

Ass Cam tai mikään muu filmi ei lähtenyt rullaamaan. Toki laitteen ostettuani luin ohjekirjaakin, mutta en opetellut ulkoa. Kun sit piti kokeilla millainen kuva ja kameraa ei ole asennettu niin DVD koneeseen ja pyörimään. No minkään valtakunnan kuvaahan ei näkyviin tullut. Voi olla että jos olisi ollut ulkopuolinen näyttö niin siinä olisi lukenut muutakin kuin "Signal locked" tai "engage parking brake to wiew video".

Käsijarru on sähköhydraulinen ja varmaan jostain voisi ottaa käsijarrun signaalin, mutta varmaankin turvallisempi ratkaisu löytyy muualta. Turvallisempi siinä mielessä ettei koneen elektroniikka kärsisi peruutuskameran asennuksesta. Vaarallisempi siinä mielessä että elokuvaa pystyisi ainakin teoriassa katsomaan ajon aikana.

Ilmeisesti kotimaisessa ohjaamotehtaassa ei ole yhtään kunnon liimanhaistajaa- siis sellaista joka jo hajusta toteaisi että tuo liima on paskaa ja sillä ei pysy tiivisteet tai roiskeläppä paikallaan.

Eikä näytä maailman parhaita traktoreita tuottavalla tehtaalla olla enää sananvaltaa paskojen Acco komponenttien välttämisessä. Muovinen takalasin sarana on varmaan jonkun mielestä hyvä keksintö jollekin markkina-alueelle ja johonkin käyttöön, mutta tuohon ohjaamoon ja tuolla saramallilla se ei sovi, ei toimi, ei kiristy, ei pysy paikallaan, ei kestä. Vanhojen mallien teräksisten rasvanipallisten saranoiden kanssa ei ole ollut yhtään ongelmaa noin 12000 käyttötunnin aikana. Kerran vuodessa kun rasvaa niin korkeintaan voi joku rasvanokare pudota takalasille.

Ei varmaan auta muu kuin ostaa vanhan mallin saranat ensi viikolla. Voi olla ettei mene heittämällä paikalleen ja silloin menee turhan vaikeaksi. Nyt ne jää ostamatta, mutta kun seuraavan kerran joutuu kattoa raottamaan ne ei enää paikalleen mene.

Taisi olla viikko sitten kun kävin lahjakorttiostoksilla ja öljynsuodatinavaimen kanssa Hiacen alla. En tiedä mitä öljyä mahtoi koneessa olla ja miltä vuosikymmeneltä, mutta haalareissa on ainakin sitkeästi. Musta ei mustassa osassa näy, mutta oletin että kolmen pesukerran jälkeen ei ranne enää mustuisi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus