Matkailu avartaa tai sitten ei

  • licence27

Kuulemma vielä 1974 "se mikä tapahtuu ------alla jää sinne". Voi kun se olisikin ollut niin senkin jälkeen.

Naapurin kanssa keskuteleminen lähtee joskus väärille urille. Jos puhutaan maailmanmatkailusta niin minun näkemykseni mukaan se ei tarkoita että aina vaan samaan paikkaan missä saa kaurapuuroa, kalakukkoa ja ruokalistat on myös suomeksi.

Minäkään en ole maailmanmatkaaja, vaikka tälläkin viikolla ajettuja kilometrejä on takana jotain 1200, parhaana päivänä taisin ajaa enemmän päivässä ja useassa maassa. Nyt ei ole edes passia.

Mihin sitä passia sitten tarvitsee jos on jo saanut tarpeekseen yksin matkustamisesta ja yksin ulkomailla olemisesta- sytykkeeksi liian kallis.

Suomalaisten suokikkimatkakohteita ovat kuulemma mökki, sukulaisten asumukset ja laivaristeilyt- oli niitä muitakin ja meno on vähän toista kuin ensimmäisellä tilauslentomatkalla joka taisi olla DC 3:lla ja matkustajaa kohti hintaa nykyrahaksi muutettuna 40000 €

Entäs sitten jos kymmenen vuoden päästä on mahdollista päästä Mars astronautiksi? Siellä ei ainakaan tarvitsi tehdä lumitöitä ja tietäisi että ei pääse rannalle ottamaan aurinkoa.

Taas toisaalta kun juttua luin niin totesin että taidan olla yhdessä suhteessa valmis vaikka sinne lähtemään. Siellä kun vuorokausi olisi hieman pidempi.

Jos eilen kirjoittamani juttu 83 metriä syvästä veneväylästä oli päätön niin miksei sitten samalla tehtäisi Mars aurinkorantaa- siis ihan niin valtavaa rakennelmaa että vettä voisi käyttää varaamaan lämpöä, uintipaikkana ja kalojen viljelemiseen.

Tosin herää kysymys: jos sinne tekee järven niin pystyykö siinä uimaan?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus