Korttipeli

  • licence27

Ajokortti- se tuntuu niin itsestään selvyydeltä. Olen varmaan tästä aiheesta kirjoittanut ennenkin, koska läheskään kaikilla ei ole työpaikka ja kaikki palvelut kävelyetäisyydellä kodista/ kätevän julkisen kulkuneuvoreitin päässä.

Jos perheessä on kolme lasta, auto ja kesämökki niin ainakin sille vanhimmalle tarvis kortti saada tai sille joka perii sen kesämökin tunnin ajomatkan päästä keskeltä korpea.

Jos vanhemmilla ei ole autoa, eikä ajokorttia niin ei siitä lapselle hankitusta ajokortista pitäisi mitään haittaakaan olla, vaikkakin tuntuu että nykymallilla ajamisesta ollaan tekemässä rikkaiden etuoikeutta.

Yhtä blogia tuossa luin ja siinä äiti tilitti kun ei pääse mihinkään kun ei ole ajokorttia- ei ollut tietysi autoakaan, mutta pieni lapsi ja pitkät etäisyydet. Onhan autosta toki riesaakin ja kuluja- seuraavaksi katsastus, mutta en ole vielä tähän mennessä huomannut ajokortista olevan mitään haittaa, paitsi tietysti se että sen hankkiminen on turhan kallista.

Ehdotankin seuraavaa: Kaikille niille naisille joilla ei ole varaa käydä autokoulua normaalisti tarjottaisiin kuljettajakurssia puolustusvoimissa lähimmässä varuskunnassa. Sillä ajokortilla saisi ajaa A puolustusvoimien henkilöautoja ja B omaa tai puolison autoa ja C kuljettaa omaa perhettä- ei ajaa mökkirallia kavereiden kanssa.

Miehille mahdollisuutta pitäisi tarjota varusmiespalveluksen yhteydessä samoilla ehdoilla riippumatta varallisuudesta ja vakaumuksesta. - Tarkoittaen tässä sitä nekin jotka eivät halua tarttua aseeseen voisivat olla pari viikkoa leirityneenä talviseen metsään, syödä pakista ja ajaa muutaman kierroksen.

Korottaminen varsinaiseen B-(ym) luokkaan tapahtuisi siviilissä autokoulussa tai yli 6 kk palvelleilla palveluksen kotiuttamisen yhteydessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus