Menneisyyden ääni

  • licence27

Ei ollut oikein inspiraatiota mihinkään järkevään. Kuitenkin kävin katsomassa onko mikää kasvi tunkenut läpi savikuoresta ja vähän koitin niitä kastellakin, mutta huonolta näyttää.

Siinä matkan varrella moottoripyöräilijä teki aivan oudon ohituksen. Ei mitenkään vaarallisen, mutta ihmettelin vaan mitä järkeä lähteä ensin ohittamaan ja sitten heti jarruttaa seuraavaan risteykseen.

Sinne se sitten poistui maisemaan ja paineli tyyliin sataa neljän kympin alueella. Ihmettelen vaan kun samaisella tiellä työn touhussa ollut moottoripyöräpoliisi ei kiinnittänyt mitään huomiota sen seuraavaan ohitukseen huomattavalla ylinopeudella ohituskieltopaikassa. Ilmeisesti oli sakotus kesken. Oli aika lähellä etten heittänyt U-käännöstä ja kysynyt onko donitsit syöty ja kahvit juotu vai oliko kenties joku tuttu koheltamassa sillä moottoripyörällä.

Edit paljon myöhemmin. Syy poliisin toimimattomuuten oli presidentin seurue.

Paluumatkalla kaupassa tapasin henkilön jonka kanssa olen viimeksi jutellut ammattikoulussa. Kaunis oli jo silloin kun valinnaisissa aineissa saman pöydän ääressä istuttiin, kaunistui koko ammattikouluajan ja kertakaikkisen hyvältä näytti nytkin.

Äänestä tuskin olisin tunnistanut, mutta nimi tuli heti ja osaisin jopa kertoa minä päivänä viettää nimipäiväänsä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus