Naapureiden iloksi

  • licence27

Seitsemältä töihin ja neljältä kotiin... No ei sentään, mutta oli kyllä melkoisen väsyttävä taival yöllä. Menomatka meni muuten hyvin, mutta päätepisteessä ei ollut enää mikään paikka auki ja kyydissä oli aika niukat eväät.

Perillä sitten totesin että konehan ei pysy paikallaan pelkällä käsijarrulla, vaan oli jätettävä pyöräkiila paikoilleen että sai viimeisen ketjun irti. Paluumatkalla kiroilin moneen kertaan sitä kuinka paskaan kuntoon tiet nykyään päästetään. Ei siinä mitään että on mutkia ja mäkiä- ne kuuluvat maisemaan, mutta minkä helvetin takia noita älyttömiä kuudessa kympissä jouset pohjaan lyöviä heittoja ei korjata?

Tietysti syy on rahapulassa. Ehkä vielä enemmän syy on typerässä yksityistämisessä. Jokainen firma joutuu miettimään kannattavuuttaan ja taas toisaalta urakan saadakseen tinkimään ja taas tinkimään.

Tien korjaaminen on iso kuluerä. Jos tie on kunnolla pohjattu ja tehty niin pinnoite kyllä kuluu ja murenee, mutta jos ei niin sitä ei saa kuntoon pelkällä jyrsinnällä ja uudella pinnoitteella. Jos saa niin hyöty kestää keskimäärin seuraavaan kevääseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus