Mietintöjä

  • licence27

Tänään on saanut vähän naureskella omia ja muiden touhuja. Mun puhelimeni jääminen koneen ohjaamoon tai takin jääminen asiakkaan naulakkoon varmaan paljon ketään naurattanut, mutta se varmaan naurattaa kaikkia muita paitsi vakuutusyhtiötä että muuannen liikkeen ulkoportti oli virkaiältään vanhimmalle kuljettajalle liian kapea.

Minä vielä lähtiessä kysyin että haluaako varmasti lähteä sen pitkän vaunun kanssa sinne vai ottaisiko hitaamman ajoneuvon vaunuineen- olisi ehkä kannattanut uskoa vinkkiä tällä kertaa.

En käynyt tuhoja katsomassa, mutta ilmeisesti vapaan puolen tolpassa on kulma käynyt.

Talvella vaihdettiin akkuja kesken työmaan kun oli vähän kylmäkäynnistysvaikeuksia. Tänään sit toinen niistä vanhoista akuista meni kilpailevan firman koneeseen ja sehän lähti käyntiin ihan komeasti. Teho riittää hyvässä kelissä ja onhan toki minikoneen moottorissa ja hydrauliikassa vähemmän vastustakin.

Tiestä ja pellosta löytyi erinäinen määrä kiviä. Pellolta piti käydä vaan pieni kärki poistamassa, mutta pikkukoneella metrin syvyydessä ei tapahtunut vielä mitään liikettä. Isompi kone ja kahteen metriin, pienempi kivi penkalle ja isomman viereen reikä että sai upotettua.

Tuli siitä kallis neliömetri peltoa, mutta kallis se olisi ollut puimurin pöytä tai vaikkapa niittomurskaimen teräspalkki kiveen osuessaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus