Taakse jää elokuu

  • licence27

"Mahdatkohan tajuta koskaan mihin kaikkeen rämään ja roskaan elämä kuluu" tai mihin se kaikki laatuaika on hävinnyt. Tänään päivä alkoi liian aikaisella heräämisellä, jatkui paineilmaporan varressa.

Sitten kun piti olla rauhallinen hetki ilmeni että puskulevyn niveltappi oli vailla lukitusta ja luiskatanut yhdestä korvakkeesta sivuun. Sitä sitten korjaamaan, laittamaan ruokaa ja kiroamaan Klik on vipua.

Tuossa joitain kuukausia sitten harjoittelija keräsi kiviä, eikä kauha ollut koko päivänä lukittunut. Tänään sit vihdoin puskulevyremontin jälkeen kaivon lean, taivutin lukitusvivun ja totesin että se on liian lyhyt. Sitten tietenkin pulttasin siihen jatkon ja nyt se toimii. Ärsyttävä pikkujuttu johtuen siitä että 950 kuormaimessa on 740 kuormaimesta vaihdettu Euro-Vila adabterilrvy jolla ei ole enää mitään virkaa kun viimeinenkin Vila on muutettu.

Sitten pasaputkien äärelle iltaan asti. Asiakas teki suurella vaivalla tarkan ja kireän reijän, muttei meistä kumpikaan ajatellut viereisen putken jäykkyyttä. Kun sitten kokoonpanon aika tuli havaittiin että 1/4 haaraan on upotettava betoniin tai muuten putki hajoaa täyttövaiheessa,

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus