Milli on paljon rahassa ja laakerissa

  • licence27

Päivä pulkassa, makaronilaatikko uunissa, mutta helppohan tämäkään päivä ei taas ollut.

Piti siis pikapikaa vaihtaa napaan laakerit ja laakerit piti olla hyllyssä odottamassa. Minä sit otin vanhan navan irti ja koska se irtosi niin helposti kokeilin laakeriparista sitä suurempaa akselille ja sehän sitten pysähtyi puoliväliin ennen kuin reuna oli lähelläkään laakerin loppusijoituspaikkaa.

Sitten mittasi ja totesin että 28 millimetrin reikä ja 29 mm akseli eivät tule parina toimimaan. Siitä sitten laakerilasti mukaan ja takaisin ostopaikkaan.

No lähempi tarkastelu osoitti että uusi laakeri oli vähän erikoisempi malli, mutta sen paketissa, kuten kahdessa muussakin vastaavassa oli väärä tai katkennut pakkausmerkintä josta olisi ilmennyt sisäkoolin poikkeava koko.

Kun sain oikean laakerin niin se meni hienosti paikoilleen, samoin sen pari, mutta asennuksessa apuna käyttämäni laakerin ulkokehä jäi jumiin ja sen poistamiseen täytyi rakentaa työkalu. Onneksi oli vanhassa työkalusarjassa minikokoinen ulosvetäjä. En muista olenko koskaan aikaisemmin sitä käyttänyt, mutta ihmettelen sarjan valmistajan logiikkaa: Sarjassa ei ole niin pieniä avaimia että leuat saisi käännettyä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus