Vaihteeksi parempiakin uutisia

  • licence27

Chisun Frankenstainissa lauletaan DNA:n pöllimisestä. Joku nainen ilmeisesti halusi lahjoittaa minulle omaansa, mutta koska hius oli salaatin seassa palautin sen ja toivottavasti vielä oikealle henkilölle.

Helmikuu oli varsin lämmin, mutta ei kai ihan lämpimin tilastoitu. Kuitenkin lämpöä on ollut sen verran että Päijänteelläkin kaikki lumi on kokolailla hävinnyt jäältä- miten on mahtanut käydä kuuttien Saimaalla. Onko ensi talvena kolattujen kinosten sisään asennettava styroxlaatikko.

Naapureilla on kovat toiveet ruoppausten suhteen. Tänään ei vielä näkynyt yhtään dumpperia tai pitkäpuomista kaivuria. Sen toisen naapurin tien varressa oli jokunen pikku kasa kiviä ja niitä kävin tänään maisemoimassa. Sitten samalla oli tarkoitus käydä jään reunalla. Ajatuksena se oli hyvä, mutta kun ei siellä rannassa ole jäätä.

Jäätä ei välttämättä olisi paljoa siltikään vaikka lumi olisi käyty tamppaamassa kiinni.

Kevät on toista kuukautta aikaisessa tai toisaalta naapurusto myöhässä. Kyllähän ne tietysti joiltan alustoilta tehtyä saa, mutta aika tumpuloimiseksi voi mennä tällä sääennusteella.

Päivän paras uutinen tuli kuitenkin sairaalasta. Olosuhteisiin nähden potilas voi ihmeen hyvin ja ennustekin on hyvä.

Ihan ongelmitta päivä ei mennyt eli yksi navan laakerointi meni väljäksi. Onneksi satuin potkaisemaan rengasta ilmapaineiden tarkistuksen yhteydessä ja laakerin kiristäminen niin ikään onnistui mukana olleilla työkaluilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus