Muiden kakarat?

  • licence27

Kokolailla päivän päätteksi kohtasin sellaisen näyn jota en todellakaan odottanut näkeväni. Viimeksi vastaavaa on tapahtunut ensimmäisessä kunnon kesätyöpaikassani. Erona vaan se että silloin naishenkilö lähti nopeasti verhoutuneena juoksemaan poispäin, eikä suoraan kohti. Onneksi oli sentään vielä muutaman metrin pihan puolella ettei sekä pää että ohjauspyörä kääntyneet ojaan.

Ehkä se on vaan tämä helle kun pakottaa vähentämään vaatetusta, mutta aiheuttaako se myös jotain muuta pakotusta. Ainakin sitten paluumatkalla jonkin sortin lentosuukkoja lähettäneellä oli sentään vaatteet päällä ja syytä ollakkin ettei kukaan ajaa ojaan tai päin korokkeita.

Edellinen huonojen geenien pohdinta viittaa vain 2+ tapauksiin. Geenit on mita on kunnes niitä toisiin sekoitetaan. Jokunen viikko sitten katselin kaunista äitiä tyttärensä vieressä ja totesin kasvonpiirteiden muistuttavan äitiä, mutta silmät ilmeisesti isän puolelta. Sitten jos oletettu isäkin on ollut sinisilmäinen niin jotain voi olla vialla. Varmaan olikin, mutta jos kiinnostus olisi ollut molemminpuolinen niin ainakin äidin puolen geenit oli minun mielesttäni kunnossa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus