Onkos sul hyvät geenit?

  • licence27

Häissä, hautajaissa, rippijuhlissa ja kastajaisissakin kysellään joskus koska on sinun vuorosi. Jos sitten nainen alkaa jo heti ensitapaamisella kertoa ettei ole enää perheenperustamisiässä ja mies vastaa ettei tarvi kun on huonot geenit.

Jos sitten naisella onkin hyvät geenit ja mies vaan olettaa että huonot geenit on odotettavissa ainakin omalta puolelta- väistyykö vialliset.

Samoin joku vuosi tai kaksi takaperin nainen kertoi ettei voi saada lapsia, vaikko olikin nuori ja kaunis- vaikka ei heti muutaman tapaamisen jälkeen olisikaan perhettä perustamassa ja lapsia hankkimassa niin kai siinä naisen mahdollisessa hedelmällisyydessäkin on joku viehätyksensä.

Geenit on kuitenkin vain yksi osa terveyttä. Toki ennenaikaiseen hautaan vie äkkiä ongelma aivoissa tai pumpussa, mutta näköjään melkoisia ongelmia pystytään korjaamaan jopa niin että maksa joka näytti alkoholistin arvoja pelittää niin että kuntosalilla voi käydä, polkea ja mätkiä Golffia- tässä siis tarkoitetaan autoa ja lajia.

Mitä nainen mahtaa vastata jos yllättäen kysyy "Onko sinulla hyvät geenit?" En silti ole rakentmassa kaksikerroksista leikkimökkiä lehtikuusesta, mutta hatunnosto sille uusioperheen isälle joka sellaista tänään akkuporakoneen kanssa pystyyn laittoi.

4 kommenttia

Franny_Berry

6.8.2013 20:01

Jäi mielikuva siitä, että sun ihannetila olisi hyvät geenit + hyvät geenit. Kuitenkin luonto on tosiaan sen verran inha, ettei kahdesta hyvästä tule aina loistoa (en jaksa etsiä tutkimustuloksia ja todennäköisyyksiä, vaikka niitä joskus olen tutkinutkin). Paras kombo lienee 2x tarpeeksi hyvät geenit? :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

6.8.2013 20:03

Niin ja vielä: Luetaanhan geeneihin kuuluvan myös muita asioita, kuin terveys. Mikä siis on kenellekin tavoiteltavaa, ratkaissee aika paljon.

licence27

6.8.2013 23:51

Ah kommentteja kiitos: Jos meinaa lapsia jonkun kanssa hankkia jossain vaiheessa niin toden totta 2 x tarpeeksi hyvät geenit. Tästä kaverini joku vuosi takaperin kertoi että on sentään terveet lapset- mutta ei ollut sitten enää kun vahän tutkittiin kuopusta.

En voi puhua kenenkään muun puolesta, mutta jos sellainen jostain vielä löytyy joka haluaa hankkia lapsia mun kanssani niin suotavaa olisi että perusterveys ja elintavat olisi kunnossa. Eritoten pään tarvis olla kunnossa. Rakkautta ja terveyttä ei rahalla saa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus