Mukaavuusalueen ulkopuolella

  • licence27

Tahallisen ja tahattoman kirjoitusvirheen ero on yleensä se että tahallisen on huomannut ennen rivinvaihtoa tai lähettämistä.

Veneen pohjan paikkaaminen jää varmaan tältä viikolta.

Piti aamulla nopeasti lähteä töihin. Oli vaan pari pikku juttua ennen sitä. Eli ensinnä oli vaunuissa täysi lasti putkia. Ihan vaan sellaisia käsin lastattavia, mutta kuitenkin.

Kun ne sai purettua vedin vaunun lähimmän kaivinkoneen ohi seuraavan luo ja pyörittäjää + luiskakauhaa hyödyntäen väänsin valopalkin kummatkin kulmat suunnilleen alkuperäisille sijoille että pääsin magneettivalopaketin kimppuun.

Koskapa oikominen jäi hieman vajaaksi täytyi purkaa sarjasta magneetit ja ruuvata valot kiinni ihan vaan niillä magneeteille tarkoitetuilla pulteilla ja muttereilla.

Sen verran oli valoisaa että en saanut oikein selvää erottuuko ne tuikut ollekaan päivänvalossa, mutta hyväksytyt valot ja itse asiassa tänään oli käytännössä sellainen työmaa että kaikki käännökset olivat muualla kuin liikenteen seassa. Suoraa tietä piisasi ja vastaantulijoita oli aivan käsittämätön määrä.

Ennen sinne työmaalle pääsemistä piti vielä noutaa tukkikoura lainaan. Sen perään laittaminen on normaalisti ehkä vartin tai puolen tunnin operaatio. Nyt meni aikaa selvästi enemmän kun piti poistaa alempi takalasi, avata kaasujousien alapäiden lukitukset, etsiä oikeat tapit, poistaa aputason kiinnike ja lisätä peräöljyä- niin ja tietysti pestä lasit talvivaraston takanurkasta kaivettavalla painepesurilla.

Vaikka tuo perintötraktori on ollut jo monta vuotta olemassa ja vaikka siinä on ollut perässä varmaan kaikki vaunut ja työkoneet niin en muista että olisin sen kanssa tukkikouraa käyttänyt. Kun sitten työmaalla olin pari kertaa penkkiä käyttänyt ympäri tulin siihen tulokseen että työt loppuu tänään suht aikaisin ja pakko pätkäistä istuimesta yksi säätövipu lyhemmäksi.

PAKKO pätkäistä, koska penkkiä kääntäessä joko asennosta tulee luonnoton tai vivun pää uppoaa pohkeeseen.

Toinen ikävä havainto tuli perävaunusta eli aisan pituudesta (lyhyydestä) johtuen sekä letkua että jalkaa joutui varomaan. Kun oli vipu pätkitty niin pistin sitten sen aisankin poikki ja noin John Holmesin verran kovaa palkkia lisäpalaksi aisan keskelle.

Täytyy koeajo tehdä huomenna ja jos pelaa kuten toivon on sama hoito edessä seuraavallekin vaunulle. Nykytraktorissa kun tuppaa olemaan varsin korkeat ja leveät takarenkaat.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus