Lastaus at 7148

  • licence27

Tänään tunnustan iloinneeni Rosbergin voitosta. Sen jälkeen ja sitä ennen olin töissä.

Ruuan etsintä alkoi tänään tutusta kaupasta, mutta ei ollut aikaa odottaa ihan niin kauan. Sen sijaan kävin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa M-kaupassa. Mitään oleellista ei jäänyt puuttumaan eikä ainakaan tällä kertaa mikään koriin päätynyt vaikuttanut tuhottman kalliilta.

Asiakkaita olisi mahtunut enemmänkin, mutta perässäni tullut maitoa ja jäätelöä ostanut nainen oli kyllä ainoa jonka tänään nähdyistä olisi helluntai ym heilaksi halunnut.

Kuulin että lähisukulainen aloittelee soutuharrastusta- ihan niinkin alusta että veneen pohjassa on valmiiksi iso reikä kuivaharjoittelua varten. Kuulemma Finjetin vanha pelastusvene... no olkoon mikä hyvänsä, mutta jos saa saa reijän umpeen yhtä hyvin kuin leikkurin teräkotelon tai jyrsimen ilmansuodattimen kannen täytyy laittaa pelastusliivit päälle jo silloin jos täytyy pitää sadetta veneen alla kuivalla maalla.

Ensihätään kieppasin pistämään sadevesiputkia piiloon, seuraavalla reissulla jatkettiin tontin liittymän rumpuputki ja monacolaistauon jälkeen kävin vielä ajopuomin upotussafarilla. Jos nyt pääsisi edes päivän tai kaksi tekemään jotain ihan muuta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus