Muotitietoinen

  • licence27

Nyt naiset perässäni juoksevat... No ei sentään, mutta silti tuntui että oman elämän Truman Showssa pyörivät samat ihmiset.

Aamun visiittii pankkiin ei mennyt odotetusti, koska tälläkin kertaa tiedonkulussa oli tai lähinnä tilaajan muistissa oli ongelma. Paperit oli siis syvällä holvissa ja ainoa mitä selville saatiin oli että kotivakuutuksesta voi saada osan jääkaapin piirikorttien vaihdosta.

Pankki oli siis tällä kertaa hoitanut asian OK ja vakuutusyhtiöstäkin löytyi vaihteeksi palvelua miltei jonottamatta.

Sitten päivän päätapahtuma eli uurnan lasku, jonne tietenkin kukkakaupan kautta. Kävi ilmi että tunnen kauppiaan molemmat lapset edesmenneen ihmisen ansiosta. Ei tosin sen jonka uurna tänään laskettiin tai miten sen nyt ottaa. Sieltä syömään ja kahvien jälkeen melkein kävelin yli yhdestä oven takana kengänauhat auki olleesta nuoresta naisesta. Jäin hetkeksi juttelemaan heidän seurueensa miehen kanssa.

No sitten iltapäivällä hautuuseurueen serkkuni vastasi mitä mahtaisi toivoa syntymäpäivälahjaksi ja minä sit totesin että ei taida töihin enää keritä joten lähdetkö valitsemaan. No kaupassa oli sitten myyjä T ja T joista viittelöin sen naispuolisen serkkuani palvelemaan. Sieltä sitten seuraavaan kauppaan ja taas meinasin kävellä sen saman naisen päälle irtokarkkihyllyn tuntumassa kuin kahvipaikassakin. Nimikin selvisi ja kyky punastumiseen. Ehkä se vaan yllättää kun pääsee kysymään ns puun takaa saa pintaverisuonet avautumaan.

Nälän kurniessa ruokapaikan ovella juostiin myyjä T:n kanssa ristiin, joten aloin jo epäillä että meitä seurataan. Minähän siis en ole muotitietoinen ja olisin ostanut serkulleni jonkun sellaisen vähintäänkin räikeän Drymax tai GTX takin jos ei olisi itse ollut valitsemassa.

Talven tullen musta toki näkyy hankea vasten, mutta näin pimeänä aikana värikäs ja paljon heijastimia on mielestäni parempi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus