Reipasta syksyä

  • licence27

Asiakas oli puimassa viimeisiä viljojaan ja lunta tuli taivaalta kolmeen otteeseen. Ei se tietenkään kauan sulassa maassa viipynyt, mutta muistutti taas siitä kuinkä sää reippaasti vaihtuu kesästä talveksi.

Lämpöpatterit on napsuteltu päälle ja nyt vaan täytyy tosissaan valmistautua talven tuloon. Toivottavasti myös paikallisten idioottiautoilijoiden kerho löytää kalenterinsa, vaihdattaa autoihinsa talvirenkaat ja luopuu kamikaze ja muilla tienkäyttäjillä ei ole mitään väliä asenteesta.

Annan esimerkin: Lavettia vastaan tulee auto pikkutiellä, lavettikuski hiljentää että vastaantulijalla on mahdollisuus päästä ohi. Takaa lähtee idioottiatoilija Jaguarillaan ohittamaan ja vastaantulija joutuu jarruttamaan nokkakolarin välttämiseksi samoin kuten toki lavetin vetäjäkin. Menee samaan sarjaan kuin peilijäällä puhua ajaessa kännykkään ja valittaa että tiellä on liukasta. Onneksi ei vielä ole talvi, koska muuten Skoda olisi saatanut yhtyä Jaguaarin kanssa ja lavetti olisi löytynyt samasta läjästä tai syvästä ojasta.

Reilut 20 vuotta sitten talvella tietä pääsi menemään luistimilla ja potkukelkallakin ja autoja ei likikään yhtä usein revitty ojien pohjilta.

Pari talvea sitten hinasin viimeisen kerran kilpailevan firman rekan tien poskesta. Nyt tekivät sitten viimein muutamia kohtaamispaikkoja ja syytä onkin kun näkyvyyttä on heikosti ja ajo/peruutustaidottomia riittää.

Tarvis vaan kylmäst lopettaa kaikkien pikkuteiden hiekoittaminen ja verkkoterien käyttö- ei jäällä opi ajamaan jos koko ajan ajaa pitävällä tiellä.

Ihan hyvä että niitä kohtaamispaikkoja on koska yhdistelmän peruuttaminen talvella ei mäkisillä osuuksilla ole mitään helppoa. Toisaalta tuon peräosan ongelman saisi ratkottoa muuttamalla tien yksisuuntaiseksi raskaan liikenteen osalta. Se vaan tarkoittaisi kahden tien yhdistämistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus