Mustaa ja valkoista

  • licence27

Pitkästä aikaa päivä jolloin kaikki sujuu ja aika menee kuin siivillä.

Normaalista työnkuvasta poiketen nappasin aamulla bitumimattorullan auki ja lätkin sen sitten kaasupolttimen kanssa sokkeliin. Vähän meni toistakin rullaa. Näköjään onnistuu yksinkin kun ei turhaa kiirettä pidä.

Bitumia oli pakko laittaa että pääsi laittamaan valkoisen osuuden eli suodatinkankaan ja sit taas mustaa eli tarkistuskaivo ja salaojaa.

Yksi artikkeli mikä pitäisi lailla kieltää ja maahantuonti lopettaa: 10 mm porakoneen istukat. Voi sitä vitutuksen määrää kun havaitsin että kahdessa akkuporakoneessa ja yhdessä sähköporakoneesa oli 10 mm istukat ja TIETYSTI reikäsahassa 13 mm varsi. Onneksi kirvesmieheltä oli jäänyt vanha 12 V makita ja sillä syntyi tarvittavat aukot kaivoon.

Harvoin jos koskaan on salaojan kaivanto osunut noin hyvin muotoon ja korkoon- toki vielä vähän reilu seinä putkea vailla, mutta hyvä noinkin.

Huomenna pitäisi olla enemmän väkeä- se on hyvä juttu koskapa puuhaa on paljon. Tarviikin muistaa siirtää reikäsaha seuraavaan kulkuneuvoon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus