Liikaa vai tarpeeksi

  • licence27

Kiitos työtilanteeni ei ole tullut kovin aktiivisesti luettua sähköposteja, viestejä tai kirjoitettua. Lisäksi verkkopäätteen poksahtaminen vei mahdollisuuden täydentää edes blogia- kuka tätä nyt jaksaisikaan lukea.

Eilen sentään varmaan ekaa kertaa kuukauteen napsahti messenger päälle. No minullahan ei yleensä ole mitään suuria huolia. Siis lähinnä se miten selvitä seuraavasta työpäivästä ilman tappioita ja koskapa pidän päiviä ihan saman arvoisina niin työpäivä voi olla myös sunnuntai kuten tänään.

Eilen kuitenkin ihminen jonka olen tavannut tasan kerran lyhyesti oli linjoilla ja siinä sit vierähtikin tunti tai kaksi.

Eilen kun en tiennyt sitä mitä tiedän tänään sanoin itse olevani jokseenkin tyytyväinen tilanteeseeni. Olen edelleen jokseenkin tyytyväinen vaikka varmaan moni asia muuttuikin tänään. Muuttuiko asiat sitten huonompaan suuntaan- ei välttämättä, mutta taka- askelia ja monta. Parasta kuitenkin se kun saa aikaan puhtaan ja rehellisen keskustelun, selville perussyyn ja näin ollen on jotain mahdollisuuksia pistää asiat kuntoon.

Eilinen mesetuokio taas kertoi ettei kaikilla ole asiat likikään yhtä hyvin, ei vaikka asuu yhdessä kultansa kanssa. Mikä hitto on että tietokone tai televisio on niin tärkeä ettei voi oman siippansa kanssa puhua.

Kun otetaan huomioon entisten, nykyisten ja tulevien TV- ohjelmien taso niin voisi olla terveellisempää aikuistalouksissa näyttää pelkkää pornoa. Ehkä sitten ihmiset olisivat kotonaan vähemmän estoisia ja nauttisivat toistensa lämmöstä ilman TV: säteilyä.

Aikoinaan TV oli varmaan hyvä väline viestintään. Sen avulla kansa joka ei tiennyt maailmasta kuin ne paikat joissa oli itse käynyt laajeni kummasti. Enää ei tarvinnut käydä jossain vaan odottaa tarpeeksi kauan niin se näkyi televisiossa. Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa että ohjelmia tehdään siksi että mainoksille olisi katsojia. Siksi että lahjattomillekin näyttelijöille riittäisi töitä ja että oheistuotteille riittäisi ostajia. En väitä ettenkö itse katsoisi televisiota, mutta todennäköisesti minunkin tylsä työpäiväni olisi ohjelmana parempaa kuin puolet nykyisistä ohjelmista-

Mitä sitten tänään tein: No ensinnä aamulla menin työmaalle just tasan kello 9:00. Purin muotin sisätuet, leikkasin bitumia, ja laitoin puoli seinää ennen kuin sain apuvoimia. Sit isäntä itse hoiti leikkaamisen, myöhemmin, poika auttoi kosanipolttimen kanssa lämmittämisessä, emäntä siskoineen leikkeli ja sain salaojaa piiloon kokolailla yhden seinän verran maan poveen. Rautakauppaa varten tein ostoslistan ja tällä kertaa listalla ei ollut kuivabetonia.

Huomenna täytynee ottaa taas enenmän työsarkaa omalle kontolle, laittaa eristeitä, patolevyä ja peittää kaivantoa- pakko saada tie auki. Kyllä siitä nyt jo mopolla pihaan pääsee, mutta olisi raskaampaakin tavaraa tulossa. Nyt on sentään perustukset ja toivottavasti huomenna tähän aikaan uskaltaa ajaa koneella täytetyn kaivannon päälle.

Työmaa on siis ollut työmäärältään helvetillinen ja vielä jatkuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus