Muutoksia vai painotuksia

  • licence27

Profiiliasi on katsottu viikon sisällä 20 kertaa. Vahva veikkaus on että niistä 3/4 on tehnyt sen katsomisen kahden vuorokauden sisällä. Onko sitten kyseessä ollut poliisi vaiko kenties SUB-TV:n valveutuneiden katsojien joukko.

Jos taas kyseessä on 20 eri naista niin ilmeisesti tekstiä on ollut liikaa, eikä ainakaan minkäänlaista rehellisten vastausten tulvaa ole vielä tullut. Olisikohan Deitti.net taas päivitetty?

Edit 1.12.2013. Todellinen luku on kaiketi kuitenkin 3, koska se oli välillä 1-3 ja on 3 lukuunottamatta tuota 30.11 piikkiä. Jos tilasto oikeasti kertoo viikon ajalta osumat niin jonkun olisi tarvinnut luoda noin 17 feikkiprofiilia, käydä lukemassa ja tuhota ne sitten saman tien. Sekin on tässä hullussa maailmassa täysin mahdollista - olihan pettämissivustolle feikkiprofiileja luonut nainen haastanut työnantajansa oikeuteen moisesta urakasta.

Cityn matematiikka on omanlaisensa.

No ei ehtinyt perjantaina paljon ihmeitä tekemään, eikä varsikaan ihmettelemään yöelämää tai sen puutetta. Lähinnä siksi kun piti suorittaa varsin mielenkiintoinen nosto ja siirto. Ei ihan tappioitta mennyt, koska viimeisessä tiukassa mutkassa räystäslauta kohtasi voittajansa sahaamattoman puun muodossa.

Tappiota tuli myös lainassa olleen perävaunun kanssa. Kävin muissa asioissa lainaajaa morjenstamassa ja banaanillahan se sylinterin varsi oli. Alempi kiinnityskorvake oli pettänyt jälleen kerran. Siitä nyt ei olisi suurta tappiota tullut, mutta ilmesesti se oli jäänyt huomaamatta ja korvake oli jyrsinyt ajomatkan aikana renkaan kyljen aika surkeaan kuntoon.

Todennäköisesti sylinteri oli ollut ihan kunnossa vielä silloin kun korvake oli lopullisesti irronnut. Renkaan ja lavan väliin kiilautumisesta tulee vaan melkoinen voima.

Korjaamisesta tulee ongelma, koska tukevaa kiinnityskohtaa ei ole lähelläkään. 8 mm korvakkeesta ei ole paljon hyötyä kun lava on enää luokkaa 3 mm. Ehkä olisi pitänyt aukeamaa kasvattaessa vaihtaa lavan kylkeen joku puolen metrin pätkä kulutusterästä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus