Myrskyn jälkeen

  • licence27

Oli sen verran outo aika lähteä töihin illalla että en huomannut sähköjen katkeamista. Matkalla ihmettelin katuvalojen pimeyttä ja kunnan rajan kohdalla myös sitä kuinka pimeää on kaikkiin ilmansuuntiin. Ei nyt ehkä ihan puolta kaupukia pimeänä ollut.

Kun sitten viimein pääsin pimeydessä kotiovelle kiintin onneani kun olin juuri ladannut akkuporakoneen kaikki akut. Ne tietysti sopivat toisen akkukoneen kylkiäisenä tulleeseen valaisimeen. Tulivat ihan tarpeeseen että sai saunan lämpimäksi ja lämmitettyä sapuskat foliokääreessä kiukaan lämmöllä.

Itse asiassa tällaisia iltoja pitäisi olla muutaman kerran vuodessa. Iltoja jolloin on pakko pistää tietokone kiinni- no tietysti jos on joku mokkula ja akku täynnä niin toimiihan se netti silloin aikansa. Netti nyt pieni puute, mutta kun ei ole käytettävissä hellaa tai edes mikroaaltouunia, eikä millään viitsi lähteä pikaruokaa hakemaan.

Varmasti tekisi hyvää tai huonoa monelle parisuhteelle, puhumattakaan kaikista konsolipelien suurkuluttajista.

En tiedä kuinka pitkään sähköt olivat poikki. Työmaallekin ehdin jo infota että aamulähtö myöhästyy. No Aamulla oli onneksi sähköä ja lämpöä sen verran että ei tarvinnut kotiin jäädä. Parhaani tänääkin tein enkä saanut kaivettua esiin kuin yhden sulun ympäryksen. Oli siis tiedossa että jossakin sen lähettyvillä on sadevesiputki ja varsinainen viemäri + yksi syöttökaapeli. Tiedossa ei ollut että putkien päällä on lisäksi 2 muutakin kaapelia ja tietenkin juuri sellaisella kohtaa että viimeinen metri mentiin pienen koneen pienellä kauhalla lapiollinen kerrallaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus