Naakat

  • licence27

Pitkäpiinainen homma. Muistaakseni 2008 avasin työmaalla tukkeutuneen savupiipun. Ei ollut savupiipussa verkkoa, joten sinne oli ollut hyvä tehdä pesä. Nyt sit keväällä samaisen asiakkaan TV pimeni ja kävin sen elvyttämässä. Joku kuukausi sen jälkeen tuli toimeksianto että tarvis pultata lumen mukana pudonneet lapetikkaat paikalleen. Taisi olla 9.6 tai jotain sitä luokkaa. No tänään ne tikkaat sit meni paikalleen. Samalla sieltä löytyi seuraava vihje. Olisi varmaan pitänyt käydä apteekissa luetuttamassa mitä professori oli kirjoittanut.

Kuitenkin asiayhteydestä ymmärsin että halusi saunansa savupiippuun pysyvämmän verkon. Tuli sit tehtyä pieni tilataideteos tarkalleen 49 X 63 x 5 cm. Terästä verkkona ja lattana käytin ja sopi paikalleen ihan hyvin.

Piti vielä illalla kiertää valaistu lenkki- lenkin 4,4 kiersin, mutta valot toimi heikosti. Varmaan 17000 muuta paikkaa tarvii sähköt ennen tuon polun valaisemista ja sitäpaitsi nyt kun tuli vähän lunta niin näkee ihan hyvin ilman valojakin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus