• licence27

Nainen ja tuhkaämpäri

Kiireisen kauppareissun toiseksi parasta silmänruokaa tänään oli nainen joka kantoi ensin tummaa muoviämpäriä, mutta hetkeä myöhemmin kantamus oli vaihtunut metalliseen mallin.

Syy tuohon kauppareissuun oli kuitenkin kaukaa haettu. Olin näet pari päivää sitten pessyt ja puhdistanut vanhan maasturin vanteet ja meinasin että ne on nyt hyvä maalata etteivät ruostu enempää. Maalit kun ei ikuisesti säily niin käytin ensin vanhat pohjamaalin jämät ja sen päälle CRC:n 2in1 maalia.

Kun tiesin että se loppuu ja että vanteiden omistaja on autoineen kaupungissa pistin hänelle tekstiviestillä sen maalin merkin ja sävyn jota hän oli siis vahingossa tuonut edelliseen remonttiin.

Hämmästykseni ja nauruni sit siinä vaiheessa kun mustan pohjavärin ohella kassissa olikin pinkkiä fuolrimerkkausväriä kaksi purkkia. Ihan hyvää maalia jos on tarkoitus tehdä raitoja maahan, lautaan tai lumeen.

Siinä ei sit muu auttanut kuin hypätä taas seuraavaan autoon ja lähteä hakemaan oikeaa maalia. Kysyi sit ostaessani paikallisesta Puuilosta että saako maalit vaihdettua.

No tänään sit kuitin saatuani ajelin kapoille. Kaupassa havaitsin saman myyjän jolta eilen asiakaspalvelupisteen nurkilla tiedustelin vaihtoa ja sainkin varsin kivuttomasti hyvityslapun.

Sitten pääsin maalihyllylle ja toden totta- kyllä se väärät maalit ostanut kaiketi oli ottanut purkit ihan oikeasta kohtaa, muttei vaan ollut lukenut purkin kyljestä mitä siinä oikeasti on. Merkkausmaalissa sitäpaitsi korkki on ihan erilainen.

Meinasin vielä kenties myyjän kauneudesta sokaistuneena ottaa kaksi purkkia ihan väärän väristä maalia itsekin, mutta sit rupesin tutkimaan hyllyä tarkemmin. Kahdesta hyllystä puuttui hinta/koodilappu ja sen tiimoilta niistä toisen täytyi olla merkkausmaaleille.

Taas sitten niistä harmaakorkkisista toiset oli oikeita hopeanharmaata ja toisissa olisi ollut jotain lilaa/violettia ja tietysti ainoa mistä sen saattoi päätellä oli pieni numero maalipurkin alaosassa.

Koska tarvitisin tiettyä sävyä niin rullasin kaikki purkit läpi pistin oikeille paikoilleen. Se taisi hieman herättää hilpeyttä myyjässä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus