• licence27

Vain muutaman siemenpussin tähden

Viereinen jono kulkee aina nopeammin. Kävi hieman sääliksi perässäni kassalla olleita ihmisiä, mutta eihän se minun vikani ollut että siemenhyllyssä oli edelleen isot kanpanjalaput ja niissä eri hinta kuin mitä kassakone näytti.

No jos pusseja olisi ollut 1 tai 2 tai 5 niin tuskin olisin edes huomannut mitään, mutta kun niitä oli 25 ja olin mielessäni hahmotellut että selviän käteisellä siitä kaupasta huomautin sit mitä hinnaksi olisi pitänyt tulla.

Siitä seuraavan ikuisuudelta tuntuneen kymmenminuuttisen aikana ihmisiä virtasi ohi viereistä jonoa pitkin. Onneksi naapurin rouva ei ollut enää töissä, koska olisi saattanut sanoa sen osaston ihmisille pari kiukkuista sanaa ja ihan aiheesta.

No kolme kertaa ostokset kassakoneeseen lyötyään ja aina samaan tulokseen tultuaan saatiin viidennennellä soitolla kassalle apuvoimia ja siihen mennessä olin jo ehtinyt hakea hyllyn päästä hintalapun ja käydä viemässä sen takaisinkin.

Avuksi tullut riensi hakemaan hintalaput pois ja sit taas ostoksia peruuteltiin ja pussi pussilta jokaiselle uusi hinta koneeseen ja sanoinkin ääneen että "Ei mulla tässä mitään hätää ole, mutta säälikisi käy noita jonossa seuraavina olevia asiakkaita"

Lopulta kuitenkin poistuin kaupasta tyytyväisenä ja mukanani täysi laatikollinen siemeniä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus