Niukat unet ja runsaat kilometrit

  • licence27

Vilkku- tuntuu olevan edelleenkin lisävarustelistan kallein ja vaikeimmin käytettävä laite autossa. Sen käyttämättömyyden ansiosta kolme läheltä piti tilannetta tänään.

Oletan että en saanut tänään sakkoja vaikka ajoin varmaan 120 kilometriä kameravalvotulla alueella. Jos olisin itse ollut poliisi olisin ainakin puhuttanut varalaskeutumispaikalla ohituksen tehnyttä niin ikään saksalaisen auton ratin takana istujaa. Jos kurakelillä on pakko mennä ohi ja edessä ei ole yhtään autoa ja ohituskaistaa on jäljellä 400 metriä- miksi ei käyttänyt sitä vaan mahdollisimman läheltä eteen.

Reissulla meni rahaa ihan jonkin verran. Ensimmäisessä pysähdyspaikassa ei yhtään, mutta toisessa sitten senkin edestä. Siinä vaiheessa kun maksun aika tuli oli toimistossa tasan yksi nuori nätti nainen ilmeisesti vanhoja asiakirjoja tuhoamassa. Oli ilmeisesti työharjoittelussa eikä ruvennut rahastamaan-olisin kyllä tarvinnut oppaan lounaspaikkaan, mutta oli ilmeisesti omat eväät.

Siitä sitten seuraavaan osoitteeseen vielä tyhjin vatsoin. Olen joskus ennenkin tehnyt töitä saadakseni ostettua oikean paluusuodattimen. Helppoa se ei ollut tänäänkään. Tietojärjestelmässä oli ongelmia, varaosanumerot olivat taas jälleen kerran muuttuneet, eikä edes mukana olleesta alkuperäisten numeroiden listasta ollut apua.

Tarvittiin reilu tunti aikaa ja kolme miestä, mutta poistuin kuitenkin viimein "maan viimeinen" oikea paluusuodatin takakontissa ja onnistuin välttämään vilkuttoman BMW:n keulan. Muutamaa risteystä myöhemmin noin klo 14:50 edessäni oli sinisiä vilkkuvaloja, kolaroitu BMW, tietysti poliisit, hinausauto ja nainen jääkiekkomailoineen. Ilman niitä poliiseja ja ahdasta risteystä olisin tarjonnut sille kovaonniselle naiselle mieluusti kyydin...

Seuraavassa pisteessä- terveisiä vaan oli ilmeisesti joku Cityn lukija/käyttäjä joka selvästi halusi tulla huomatuksi. En tiedä mistä oli kotoisin, mutta ilmeisesti ei ainakaan poistunut vakuutuspetosta kovaan ääneen suunnitelleiden mopoautopoikien kyydissä kuuntelemaan puhetta jossa joka kolmas sana on vittu jota kumpikaan ei puutteisesta puheesta päätellen ole vielä luonnossa nähnyt ja ihmettelen niitä naisparkoja jotka nuokin sisäänsä päästävät.

PS vaikka mopoautoon laittaisi mitkä vanteet ja mitkä stereot/valot ja karvanopat niin se on edelleen mopoauto. Tietenkin se helpottaa isä/äitiparkojen kuskausurakkaa, mutta väitän että parempia kuskeja tulee kun opettelee ensin ajamaan kahdella pyörällä tai suoraan autolla josta on suurimman osan maksanut itse.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus