Noin viisisataa hevosvoimaa lavalla

  • licence27

Koskaan en ole kuljettanut mitään noin tehokasta laitetta. Varmaankin jos veturin ja lavalla olleen moottorit olis vaihtanut päikseen olis matkalla päästy sen vehkeen nopeusmittarin rajoitintapin tuntumaan.

En ollut sitä lastaamassa, mutta satuin lupautumaan ajamaan sitä vetokonetta muutaman kilometrin. Olin siis vai kuulopuheiden varassa siitä mitä on lavalle laitettu.

Sitten perillä alettiin arpoa kuka ja miten ottaa sen takapyörille viitoisella alkavia lukemia syöttäneen laitteen alas nosti omistaja molemmat öljytikut ja lisäsi hieman öljyä vaihteistoon.

Muistelin siinä sitten ääneen että eikös noissa tuon valmistusmaan autoissa automaatin öljymäärä tarkisteta koneen käydessä? Omistaja oli samaa mieltä ja lopulta öljyä oli haettava lisää. Kun määrä saatiin oikeaksi ajoneuvo liikkui omin voimin ja jos yksi jarruletku ei olisi poksahtanut niin koeajo olisi varmaan ollut ihan mielenkiintoinen.

Mitä tapahtuu kun kaksi miestä lähtee käymään huoltoasemalla hakemassa bensaa- no U-käännös mittarin ympäri kun kummallakaan ei ole yhtään rahaa mukana...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus