Ruokaa vaan ei kuittia tänäänkään

  • licence27

Olin hieman pettynyt toista päivää peräkkäin kun en saanut kuittia automaattisesti. Toisaalta kun katsoi kassakoneen viereen niin eipä niitä ilmeisesti kukaakaan asiakas sieltä ollut mukanaan vienyt.

Eipä silti tuota kojua taida tulla kukaan keikuttamaan nurin, mutta seuraavalla asiointikerralla pyydän ihan piruuttani kuitin vaikka se viimeistään kotona roskiin meneekin.

Päivän päähomma eli putkivuodon paikkaus oli viimein onnistunut ja täryttelin sinne sorat pohjalta alkaen ja viimeisen puoli metriä tiivistin kauhalla. Ehkä siihen olisi voinut vielä uhrata yhden tärytyskierroksen, mutta silloin olisi ehkä jo joutunut hakemaan lisää multaa.

Toiselle työmaalle pääsin kunnolla vasta iltapäivälle, kolmannelle vein koneen ja neljännellä nostin tasan neljä kauhallista mursketta ja kaksi isoa kiveä. Oli siis vähintäänkin täysi työpäivä ja huomenna taas odottelen kivimiehen, väistelen muutaman jakeluauton ja ehkä jopa pääsen etenemään putkilinjan kanssa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus