Oikea yhteys, mutta väärä nimi

  • licence27

Jotkut päivät on paskoja. Aamupäivän osalta tämä kuului taas niihin. Olin varannut siis iltavuoron siksi että kohteessa yhtä lukuunottamatta kaikkia jakeluautot ovat menneet puoleen päivään mennessä menojaan.

Itsestäni riippumattomista syistä aamupäivä meni kuitenkin peltokivestä kärkeä poistaessa. Porarin pilloomahan siitä tuli ja kaksi sanaa suorituksesta: "uusiks meni.

Vasta sitten pajalle opettamaan prässin käyttöä ja taas kiromaan suuren johtajan silmälasien puuttumista. Aika meni nopeasti aina siihen asti kun pääsi varsinaisen työmaan kimppuun. Siellä vastassa oli kylmää, kovaa ja paksua asfalttia, vähän terävää mursketta ja sen alla kaapelointisyvyydessä kovaa moreenia niin että kipinät vaan sinkoilivat uraa avatessa.

Jotain plussaa kuitenkin eli silmänruokaa piisasi pitkin päivää. Niin ja yhtään kaapelia ei vielä tullut vastaan. Päivän päätteeksi pelastustie alkoi olla tampattu kiinni ja nurkan takaa kuului lupaava ääni koeajajasta. Autoaan liikutti, muttei ollut lähdössä enää mihinkään. Oli kuitenkin tuttu mies, jonka nimeä en muistanut, mutta oikeaan asiayhteyteen muistista joku tiedonjyvä kuitenkin yhdistyi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus