Järvessä

  • licence27

Muutamaa päivä sitten sukulaisen autoa pyydettiin lainaan että saavat nostettua veneen järvestä. Kun hän sitten oli lupautunut ja ei itse ollut paikkakunnalla toivoi auton omistaja että menisin ajamaan sitä autoa.

Erinäisten vaiheiden kautta löysin sitten auton ja lainatun trailerin nostorampilta. En väitä etteikö se olisi maantiealuueella ramppia noussut, mutta, alennusvaihde ja se koko laatikko on maastoautossa juurikin noissa tilanteissa hyödyllinen ja sen käyttö säästää kytkintä.

Toinen juttu on käsijarru- kun auto on sen verran tuttu niin en olisi sitä jättänyt rampille käymään käsijarrun varassa ja mennyt itse sen taakse repimään venettä järvestä.

Jotenkin aavistin että vaikeuksia siellä tulee ja itse vene alkoi temppuilla. Moottori ei käynyt kunnolla, vene oli hetkittäin tuuliajolla, ankkurin köysi katkesi ja allekirjoittanut oli polvia myöten siellä kylmässä vedessä useampaan otteeseen.

Sitten kun vene viimein saatiin käymään ja trailerille todettiin ette ne eivät ole samaa paria. Sivupyöriä ei saanut tarpeeksi alas, eikä sivuille, eikä toisaalta keskirullia nostettua kiinni köliin. Ei siis keikka mennyt ihan putkeen. Erinäisten vaiheiden ja ties kuinka monen yrityksen jälkeen vene kiilattiin trailerille, sidottiin kiinni ja pääsi viimein kotiin kuivattelemaan kankeita jalkoja.

Ehkä se kaksikko olisi saanut veneen ylös ihan keskenäänkin, mutta varmaan sitten vasta huomenna ja jollakin toisella trailerilla.

Sitten vielä yön selkään valmistelemaan huomista työmaata. Tuttu osoite ja varmaan reipasta lapiointia odotettavissa vielä tiistaillekin valtavan kaapelimäärän seassa ei koneella juuri voi muuta tehdä kuin leikata asfaltin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus