Olikohan se sittenkin piilokamera

  • licence27

Päivän antina oli ensinnä katsastus muutaman päivän myöhässä sitäpaitsi. Päivälleen vuosi edellisestä katsastuksesta ja ajettuja kilometrejä noin 3000. Jarrut oli liki täydelliset- aika hyvin rippikouluiän ylittäneeltä autolta.

Mutta sitten menin kauppaan ostamaan mehua. Otin tölkistä kiinni ja nostin- ei noussut- kokeilin seuraavaa ja seuraavaa ja niin edelleen kunnes totesin että on se nyt saatanan piilokamera kun ei saa oletettavasti kilon painoista litran mehutölkkiä lavalta. Lopulta sitten revin ja taivuttelin sen ensimmisenä yrittämäni tölkin ja toisen siitä vierestä ja aika ruuttunhan ne meni ennen kuin irtosivat.

Muuta erikoista kaupassa ei ollut paitsi kaksi ihmistä joilla oli jalassa monot. Toinen antoi jollekin puhelimen välityksellä ajo-ohjeita porvooseen niin kuuluvalla äänellä että toiselta puolelta kauppaa olisi osannut ajaa hänen vanhempiensa talolle tai sen ohi suoraan Porvoonjokeen. Oliko sitten joku tunnettu hiihtäjä kun oli kaupassa huppu päässä? Ei ainakaan sen vuoksi että kaupassa olisi ollut kylmä.

No kassalle päästyäni takanani oli kaunis- siis todella kaunis nuori nainen jolla oli pitkät vaaleat hiukset. Ihmettelin että mitä se sieltä kassaneidin suunnalta kurottelee ja sitten se Roverilla vierestäni lähtenyt kaunotar itsekin tajusi että olin kyllä laittanut välikapulan omien ostosteni perään, mutta se oli kapula tumma ja kaatunut mustaa liukuhihnaa vasten. Voi tietysti laittaa kaksikin kapulaa päällekkäin tai vaikka omienkin ostosten väliin, mutta ehkä eniten hyötyä on kun laittaa omien ostostensa perään sen palikan niin seuraava asiakas saa alkaa suoraan latomaan omia ostoksiaan pitkälle liukuhihnalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus