Pappi, insinööri, kokki ja kummitus

  • licence27

Päivä alkoi lievästi sanottuna unenpöpperöisenä. Ei silti pitkään nukuttua saanut.

Päivällä piti hieman kuunnella tuota papin puhetta tai jos tarkkoja ollaan niin kahdenkin, koska kävin toisen puolesta selvittämässä parin puupalkin saatavuutta.

Viimeksi rippikoulussa olen lukenut jotain ääneen kirkollisessa tilaisuudessa- saatan toki olla lukenut adresseja hautajaisissa, mutta en muista ulkoa koska ja kenen. Tänään kuitenkin jouduin lukemaan ja toteamaan että käännös on uusi. Vanhahan se varmaan on, mutta vanhemmassa luki tyköni ja uudemmassa luokseni. Kieli elää, mutta elääkö silti aina oikeaan suuntaan. Sitä varmaan pohditaan kohta monessa naapurimaan naapurissa.

Kilpailevan firman kaveri oli ostanut takabanjon tappajan eli puutavarakuormaimen 8,5 metrin ulottumalla. Varmaan ihan hyvä vehje ja sähköhydraulisella esiohjauksella ei tarvitse taistella vipujen saamiseksi ohjaamoon. Sillä saa jo vääntöä niin että traktori keikkuu vaikkei olisi puomin päässä edes kouraa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus