Trukkilavalöytöjä

  • licence27

Ei ollut kovin antoisa päivä tänään. Aamupäivällä tuli ensin vesiperä, koska multakasan näytteitä ei oltu vielä analysoitu. Onneksi kadun toiselta puolelta löytyi ihan kelvollista tavaraa kannonreikään upotettavaksi.

Iltapäivällä arvelin olevan hyvä hetki käydä vähän siivoamassa työmaata. Valitettavasti en saanut polttopuuhäkkiäni kotiutettua ja kyynärpää vihoittelee. Varmaan löin sen johonkin tietokonepöytää siirtäessäni. Taitaa sekin olla katoavaa kansanperinnettä- kuka enää pöytäkoneita ostaa tai tarvitsee.

Ihmiset tilaavat postimyynnistä ihmeellisiä asioita. Yhden lähisukulaisen viimeinen päähänpisto oli joku villapeitto ja pari tyynyä. Voihan olla että kestää ja on mukava, mutta todennäköisesti samalla hinnalla olisi saanut lähimmästä ostoskeskuksesta tai viimeistään Ideaparkista yhtä laadukkaat ja paljon halvemmalla.

Ei olisi saanut nauraa, mutta suoraan sanottuna ne peitot näyttivät SA- kaupan ikivanhoilta inttipeitoilta ja tyynyt normaalin tyynyn puolikkailta.

Työmaalla oli menossa painokairaus. 20 heppainen bensakone pyöritti hydrauliporaa ja lähes 20 metriä syvälle kaira meni varsin kevyesti- alla on siis paksulti savea. Kallio ei tullut vastaan vaan koneesta loppuivat terän jatkotangot kesken.

Huomasin kasanneeni trukkihyllyn huonoon paikkaan. Se täytyy ilmeisesti Vapun jälkeen purkaa tai pultata kasaan ja siirtää kokonaisena tai kahtena palana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus