Paskaa ja valehtelua

  • licence27

Oltuani eilen navetassa kirjaimellisesti ruokintapöydällä selälläni, saatuani koneen kuntoon ja päästyäni kotiin, työnsin kaikki vaatteeni kenkiä myöden pesukoneeseen pikaohjelman ajaksi. Pikaohjelman jälkeen otin kengät kuivumaan ja pistin 60 asteisen tehopesun pyörimään ja oletin että tänään saa sit laittaa päälle puhtaita vaatteita.

Paska on siitä ikävää ainetta että se haisee senkin jälkeen kun jonkun siellä kasvattamon toisessa lokerossa lantakonetta korjanneen valepukin vaatteet ovat niin ikään käyneet pesukoneessa. Kun on kusta päässä ja aivotoiminta muutekin liikaa ammoniakkia ja lonkeroa saanut niin ei aikuinen mies tajua pestä saappaitaan tai jättää niitä ulos haisemaan.

Ei sitä paskaa varmaan niissä saappaan etuosan pohjaurissa paljon ollut, ehkä sen verran että jonkun pienen huonekasvin olisi voinut lannoittaa, mutta haju vaan jatkuu.

Tänään luin huolestuttavia uutisia Koreasta. Siellä oli löydetty ja leikkattu pois suuria loisia, ilmeisesti matoja pohjoisen naapurin kansalaisesta.

Syyksi veikataan sitä että peltoja on lannoitettu ihmisten ulosteilla. Nyt alkaa hälytyskellot soida Suomessakin, koska niinhän täälläkin on tehty jo ainakin kymmeniä vuosia. Erona vaan se että täällä puhdistamoista tulevaa massaa ehditään kompostoida ja kompostoinnille on tarpeeksi tilaa.

Oma vahva veikkaukseni kuitenkin on ettei ongelma johdu siitä että ihmispaskaa on kylvetty pelloille tai paskaa ei ole kompostoitu tarpeeksi hyvin vaan siitä mitä ja koska pelloilla on viljelty+ korjattu ja mitä ja miten on valmistettu ja syöty.

Jos ja kun ruuasta on ja on ollut pulaa on Suomessakin syötö paljon sellaista mitä nykyään laitetaan surutta menemään kaatopaikalle ja kaivettu maan antimia herkkujen tai vitamiinien toivossa.

Jos ajattelee vaikkapa tavallista kissaa tai koiraa jolla on vähän metsästysviettiä ja mahdollisuus pyydystää luonnosta jotakin. Matokuureja olen aikoinaan antanut sen vuoksi omille kissoille ja varmaan myös koirakin sai osansa.

Aamulla katselin kuinka sikalaan tehtiin sirkkalaa- ehkä sekin parempi vaihtoehto kuin syödä rottia tai raakaa kalaa. Niin ja muuten sekin tässä on tullut mieleen että taidetaan muualla maailmassa syödä kalaakin raakana- mikä ne mahdolliset loiset tappaa jos kalaa ei kypsennetä?

Varmaan kymmenen vuoden päästä lanseerataan heinäsirkka/kotisirkka- ja laihdutusloisdieetti - ja sit ongelmana ei ole enää ylipaino vaan miten ne yltäkylläisyydessä räjähdysmäisesti lisääntyvät loiset poistetaan ihmisestä laihtumisen jälkeen.

Tämä loisjuttu ei siis ole mikään vitsi vaan asiakas oli jonkun suolistoloisen tuonut tulleessaan Afrikasta ja siinä vaiheessa kun pitkä mies alkaa olla 48 kiloinen ja loisia ei saada Suomessa tapettua ollaan totisen paikan edessä.

Nyt sitten vastaavia loisia saa helposti ainakin Venäjältä, todennäköisesti myös Baltian kaikista maista ja Puolakin voi olla hyvin otollinen kasvualusta.

Onko siis jonkun mielestä oikeasti insesti ainoa syy muuttaa maalle... Kuinka kaupunkilainen täytyy olla että voi moista kirjoittaa tai sanoa ääneen. Olisi syytä pistää moinen asumaan ilman hengityssuojaimia jossain savusumun kyllästämässä suurkaupungin slummissa edes muutama kuukausi niin jo rupeaisi kotimainen korpikin kelpaamaan siihen asti että keuhkot ovat toipuneet.

Itsehän siis päätin viimeistään vuonna 1998 ekana koulupäivänä pääkaupunkimme viikonlopun jäljiltä kuselle, paskalle ja oksennukselle haisevalla kadulla kävellessäni että se ei olo tai tule olemaan minun asuinpaikkani vaikka pääsisin eduskuntaan.

Päätös on hyvin pitänyt ja kukapa minua eduskuntaan äänestäisikään.

Täytyy silti antaa pääkaupunkiseudulle tunnustusta Länsimetron avautumisen johdosta. Vielä siellä varmaan muutama paha onnettomuus tai vaaratilanne nähdään, syntyy uusia raiskauspysäkkejä ja varmaan kerrotaan samaa kuin tänään Jyväskylästä. Huume/päihdongelma on jo niin paha että nuoria ei saisi päästää kaupungille. Ihmisillä on rahaa ostaa huumeita ja se taas tarkoittaa että huumeongelmat pääsevät pahoiksi ennen kuin alkaa ilmetä narkkareille tyypillistä häiriökäyttäytymistä, näpistelyä ja sit onkin jo liian myöhäistä puuttua kun koukku ihminen on pahassa huumekoukussa tai pudotettu parvekkeeltaan katuun maksamattomien huumevelkojen vuoksi.

Huumediilereitä, valepoliiseja ja pahoja poliiseja. Jopa oikeuslaitos on tällä hetkellä vähän huonossa valossa koulutussotkujen vuoksi. Missä on ihmisten rehellisyys?
Tätäkö se EU- Suomi sitten jatkossakin on? Ensin tuhotaan maatalouden kannattavuuden edellytykset, sitten myydään sähköverkot ahneille pörssiyhtiöille kaikesta muusta puhumattakaan, puretaan siilot ja varmuusvarastot, totutetaan ihmiset siihen että kaupassa pitää olla puolet ulkomaisia elintarvikkeita, tuhotaan katokorvausjärjestelmä ja sit kun katovuosi tulee ajetaan maanviljelijät konkurssiin ja haukutaan maaseutua jossa ei ole koskaan edes käyty. Minä voin haukku Helsinkiä kun olen siellä niin monta kertaa käynyt, niin kauan hyvässä koulussa opiskellut ja ymmärrän maata kokonaisuutena. Jos tulipallo tuhoaa koko pääkaupunkiseudun niin muu Suomi kyllä pärjää, mutta jos muu Suomi tuhoutuu niin Helsinki ei pärjää hyvin viikkoakaan ilman ulkomaista apua puhumattakaan kuukausista tai vuosista.

Ihmisten täytyy olla toisilleen rehellisiä ja välittää toisistaan aidosti. Onnistuuko se edes puolen miljoonan asukkaan kaupungissa kun ei tunnu onnistuvan edes 50000 asukkaan kaupungissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus