Pieni valinta

  • licence27

Päivän kulku on joskus pienestä kiinni. Esimerkiksi pienestä lukituslevysä, mutterista tai siitä kummalta puolelta katua ostaa jarrunestettä.

Tänään siis jatkui suureksi paisunut pieni remontti. Se jatkui kierreviilan kanssa kädet ruvella kunnes mutteri viimein pyörähti paikalleen paljain käsin. Sitten vaan koko komeus nippuun ja pienten vastointäymisten jälkeen onnistunut jarrujen ilmaus ja koeajo.

Nyt tiedän myös miltä näyttää kiinanharjakoira. Kiinalaisia harjojahan saa warmaan waikka siwasta. En tosin oikeastaan ollut kiinnostunut koirasta vaan sen narun toisessa päässä olleesta ulkoiluttajasta.

Pienen valinnan ja pienen kuuntelun jälkeen samainen ulkoiluttaja oli jakoroikkapulmineen hyllyn takana kun kaivoin jarrunestettä. Äänestä en tuntenut, mutta sinne vikavirtasuojien nurkille päädyin sitten hyllyjä penkomaan matkalla kassan kautta ulos.

Tuo kohtaaminen olisi varmasti jäänyt väliin jos jarrunesteen olisi ostanut toiselta puolelta katua. Tavallaanhan kyseessä oli tuttu ihminen vuosien takaa ja aamupäivän tunnistus trukkihylly ja nuoliprofiililastissa oli ihan oikea.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus