Pieni suuri korjaus

  • licence27

Kuinka kauan kestää vaihtaa jarrulevy ja jarrukilpi- No ei se ainakaan kahteen mieheen mennyt päivässä, eikä mene välttämättä edes kolmessakaan. Noin periaatteessa homma on simppeli: Pyörä irti, jarrusatula sivuun ja sitten vaan ruuvi kerrallaan auki. Koska olin vain apuna niin keskityin vähemmän vaativaan hommaan eli jarrusatulan elvyttämiseen/kunnostukseen ja auton omistaja väänsi osia irti. Siihen asti meni hyvin kunnes pyöränlaakereita kiristävät 2 mutteria piti avata. Saakelin tunari ei ollut avannut lukitusta kunnolla ja väänsi sitten väkisin niin lujaa että lukitusprikan kieleke katkesi ja meni kierteen väliin. Uskomaton suoritus, mutta onnistuu kun on reilun kahden tuuman hylsy ja 3/4" väännin.

Jarrusatulan pistin halki ja kaikki tiivisteet, suojakummit vaihdoin, hoonasin sylinterit ja kaikki 4 mäntää valtavan irroitustaistelun jälkeen.

Keskiaikamarkkinoilla oli lehtitiedon mukaan ollut vähemmän väkeä kuin viime vuonna- eikä ihme sillä eilen kun purkivat kojuja totesin että ihan on mennyt ohi tieto että moinen tapahtuma lähialueella ylipäätään on.

Oli sen verran kova sade yöllä että siirsin pihahommia myöhemmäksi. Toki iltapäivällä vähän naapuria kävin auttamassa että saa kylpytynnyrilleen pohjan sorastettua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus