Pieniä mittaeriskummallisuuksia 2

  • licence27

Eilinen on taas niitä päiviä joista ei jää oikein mitään hyvää mieleen.

Oli siis yksinkertaisuudessaan ideana käydä vaihtamassa ojaprojektia varten pyörittäjän tilalle mekaaninen pikakiinnike- siis muutama pikaliitin ja kaksi tappia.

Vaan kuinkas kävikään: Onnistuneen purkamisen jälkeen kävi ilmi että puomi onki muutaman millimetrin leveämpi.

Ei auttanut kuin lastata kiinnike kyytiin ja leikata siitä pari kiekkoa irti.

Sitten kun se meni onnellisesti paikoilleen piti siirtää itse konekin työmaalta toiselle. Viimeiseen risteykseen asti meni hyvin, mutta vasemmalla postilaatikot, oikealla tienviitta ja edessä aita+ talo oli niin ahdas paikka että aivan optimikäännöksellä olisi juuri ja juuri mahtunut, mutta kun oli kerran lähtenyt menemään huonosti niin sillä kohtaa mistä piti käännöstä terävöittää/ peruuttaa ja vaihtaa ajolinjaa pyörät suti tyhjää.

Onneksi se tienviitta oli jo valmiiksi moneen kertaan rusottu vinoon ja sen sai putkineen väännettyä sen verran sivuun että vasemman peilin kääntämällä pääsi telalaput tolppaa raapien pois siitä jumitilanteesta ja tietysti paluumatkalla väänsin tolpan takaisin pystyyn.

Minä en juurikaan sairasta, mutta nyt on sellainen tuolla reissulla alkanut tauti päällä että ei ainakaan kymmeneen vuoteen ole ollut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus