Pikkusuolaiset

  • licence27

Toista tusinaa munia, paketti voita, 1,2 kiloa tomaattimurskaa, 400 g jauhelihaa, neljää eri juustoa, kinkkusuikaleita, kermankorviketta, minimaalisesti mausteita, herkkusieniä, ananasta... Näillä eväillä kävi niin että keskimmäisenä valmistunut piirakka voitti makutestin, ensimmäisenä valmistunut loppui ja viimeisestä jäi jäljelle vain huominen aamupala. Pannukakku jäi tekemättä kun kauppalähetti oli niin kauan puhelimessa että kananmunat varmaan jäätyivät kontissa.

Silti se viimeinen piirakka missä oli vahingossa chilimaustettua tomaattimurskaa, Koskenlaskijaa, herkkusienet ja muut vakiot oli mun mielestäni päivän paras reseptitön, mutta ei päässyt oikeuksiinsa kun vuoka oli väärän mallinen ja ahneuksissani laitoin liikaa täytettä. Ehkä kiertoilmauunissa olisi tullut tasaisempi paistotulos.

Maasturilla oli illalla huoltovuoro. Ihan vaan talvimallin öljyä koneeseen, uusi suodatin ja kardaanin rasvaus. Jostain kumman syystä suodatin oli tarvikeosa ja huomenna taitaa tulla eteen kaksinkertaistä työtä, koska se näytti sisältä vähintäänkin omituiselta. Taas toisaalta ne oleelliset eli tiivistepinnat olivat ihan kohdallaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus