pisto, nosto ja ravistus

  • licence27

Eurooppa on täynnä roskapankkeja. Espanja jonossa seuraavana. Vaatikaa nyt edes kaikki aurinkolomakohteet lainan vakuudeksi- niissä on jo muutenkin suomalaisia jotta päät yhteen kolisee.

Siwan kassa sai pasmat ihan sekaisin. En sit tiedä johtuiko siitä että oli joutunut katselemaan vain sukulaisia koko päivän, naisen ulkonäöstä vai siitä että pakkauskoneella oli ilmeisesti ollut Rönkköstäkin nopeampi pikapano maitotölkin kanssa. Maitotölkki oli siis ihan ehjä ja muodossaan vielä rahdin jälkeenkin, mutta sisällä vain ilmaa. Kassallakin meni melkoisen pitkään. Ehti melkein koko jäätelö sulaa. Vika ei ollut minussa, eikä kassan kaunottaressa, vaan saksalaista ilmaa ostaneessa firmassa nimeltä Sonera.

Normipäivä työn osalta, ei miltei mitään poikkeavaa. Vesi virtaa ja kaivo on tukevasti paikallaan, laatikko täytetty oikeaan korkeuteen. Ulkopuolinen routaeristyskn paikallaan valtaosin ja sepeliä seinän vieressä. Ei voi luvata kestävän panssarivaunua, mutta telakaivurin kesti oikeinkin hyvin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus