Seuraavat särkyneet 34

  • licence27

Arvelin että takalaidan sylintereille tulee noutaja. Valitettavasti olin oikeassa ja männänvarsi alakenossa kuin erektionsa menettäneellä.

Cityn ihmeellisessä maailmassa on jos jonkinmoittis seuranhakijaa, kiinnostavia yksilöitäkin mahtuu joukkoon. Nyt on kuitenkin ongelma kun mun kaverini tarvis oikeasti viriilin miehen jolla olisi aikaa, halua ja kykyä viihdyttää naista niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. Lupasin auttaa etsinnässä ja ole jo hänelle parit treffit järjestänytkin. Sinänsä oli mielenkiintoista että pihiydestään tunnettu mies lähti treffeille taksilla ja yhteen suuntaan hintaa taksilla oli siis noin 140 €, mutta miksi nähdä se vaiva kovassa humalassa? Olkoonkin että kauneus on katsojan silmissä, mutta tuota naista ei ainakaan minun mielestäni tarvi kauniiksi juoda, ehkä korkeintaan juottaa estottomaan mielentilaan.

Sain siis eilen palautteen miehen kaverin kautta "He ovat luotuja toisilleen" ja naiselta "Olihan se ihan kiva ja mukava" ja mies oli tyytymätön- olisi malttanut päivän ja viettänyt kahdet selvät treffit vaan kun ei niin ei.

Tuntuuko tutulta?

Edellinen mies oli ollut fyysisesti hyvinkin yhteensopiva, selvä, tyydyttävä, muttei siitäkään tullut vuosisadan rakkaustarinaa ja varmaan huomennakin puhelin soi ja kuulen kuinka nainen kaipaisi kestävää läheisyyttä, möröt karkoittavaa mörökölliä ja Rönkköstä lainatakseni "Himonussijaa"

Mikä hitto tätä maailmaa vaivaa kun roskalehden lööpeissä kerrotaan 12v tyttöjen myyvän seksiä tupakasta? Sit upealle kolmikymppiselle joka jo osaa vaatia jotain itse suorituksesta, (ostaa itse kaljansa ja tupakkansa) ei löydy seuralaista. Seksi on kokenut melkoisen inflaation. Liekö sit syynä netti, Facebook vai taantuma.

Koskapa jokunen vuosi sitten aikaa oli enemmän kirjoitin muutaman fiktiivisen tarinan ulkomaiselle foorumille. Tönkköenglanti kelpasi silloin ilman sen kummempia muutoksia. Noin 250000 lukijaa on "kärsinyt" lukemastaan ja olen saanut keskimäärin kolme palautetta vuodessa, oletettavasti kaikki miehiltä. Nyt vuosia myöhemmin tuli ensimmäinen todella negatiivinen palaute siitä ettei ole jotain julkista palautejuttua. Ketään en ole pakottanut lukemaan tai niitä tarinoita hakemaan- Ei se mikään Facebook ole.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus