Pörrää ja lekaa

  • licence27

Näin painajaisen jossa jouduin tekemisiin poliisin kanssa, mutta enemmän harmittaa taas jälleen kerran jonkun vieraan naisen käyttäytyminen. Vaikka olisinkin hetken aikaa ihan yksin niin se ei tarkoita että haluaisin että joku jo hedelmälliset päivänsä nähnyt hyökkää takaapäin pussaamaan. Jos se nyt hänen päivänsä pelasti niin minun iltaani se parantanut yhtään.

Koeajot on vieläkin tekemättä pääkohteen osalta. Kummasti vaan syö aikaa kun jotain ryhtyy korjaamaan. Peukalon palaneista pisteistä on pääteltävissä että hitsattu on ja hankalassa asennossa.

Pistin siis kasaan C20 etukuormaimen aisan pään ja sen perään olikin aika tähtääminen ja hakkaaminen ennen kuin kuormain oli taas käyttökunnossa. Ei heilu, mutta ilmeisesti kuormain on joskus kolaroitu, koska huulilevy ei tule vaakatasoon, vaikka auraustukiin aisat asettuvat hyvin.
Toisen koeajon- eli siis auton jarrujen osalta en osaa vielä sanoa tuliko hyvä vai ei. Ensin tuntui että käsijarru pitää heikosti ja polkimen vapaaliike vaihteli hieman. Ei ollut välttämättä enää ilmaa vaan takapään automaattisäätö ei ollut vielä päässyt mukaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus