Toinen yritys

  • licence27

Kun autolla on ikää jo reilut 15 vuotta ja maahantuontimää on pieni ei juuri mitään osaa saa kun kävelee lähimpään tarvikeliikkeeseen. Päätin kuitenkin tällä kertaa että vielä toisenakaan mene kysymään merkkiliikkeestä varaosaa, koska oletin että saman mallin takajarrusylinteriä voisi olla jossain muussakin ajoneuvossa.

2. liike veti tällä kertaa pisteen kotiin osan löytämisessä ja vieläpä edulliseen hintaan. Harmi vaan ettei heidän jakeluautonsa tullut ihan oikeaan aikaan. Ehdin siellä poiketa, taistella C20 etukuormaimen aisan uusien holkkien kanssa ja purkaa Suzukia vielä hieman lisää.

Sitten kun oli osat niin toisen puolen sai kasaan, mutta toisen tiellä oli epämääräinen määrä Suzukin osia. Annoin toisen takajarrun olla ja pistin Suzukin kasaan. Marraskuinen koeajo kylmässä ja pimeässä jäi muutamaan sataan metriin- niin ja nyt on sit aukkojen reunat viistetty. Saattaa uusi mäntä pysyä vähän paremmin kasassa. Kolme polkaisua ja sitten lähti käyntiin.

Aurinko laskee niin kovin aikaisin että Suzukin kasauksen jälkeen remontoin vielä toisenkin takajarrun, mutta koeajo on vielä tekemättä.

Täytyy sanoa kiitoksen sana Mopo-Sportille ja NPM:lle toiselle siksi kun kauppasivat poistohintaan juurikin oikean kokoisen männän ja toiselle kun tarjosivat irtotiivisteiden sijaan koko sarjaa. Harvoin käy noin hyvin korjaaminen edes korjaamossa koska jokin osa puuttuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus