Potero

  • licence27

Päivähän olisi mennyt hienosti jos vastassa olisi ollut pelkkää savea. Valitettavasti juurikin siinä kohdassa mihin piti kaivon sakkapesä upottaa tuli vastaan sileää kalliota. "Sitä ei voi ylittää, sitä ei voi alittaa, sitä ei voi ohittaa - täytyy mennä läpi"

9 reikää tiheä kuvio ja kallioräjäyttäjä panosti niistä seitsemän. Huolimatta halkemamista kallioon syntyi juurikin sopiva potero. Huomenna se on varmaan vettä täynnä kiitos hyvän vesisuonen. Tien saa varmaan huomenna ajettavaan kuntoon jä päässee sisätäyttöpuuhiin isommalla koneella.

Tässä pieni ennustus: Ensi viikolla pääsen todistamaan suomalaisen suuryrityksen tyhmien maakauppojen seurauksia. Paikallisen sähkölaitoksen myynti Ruotsalaisille, saksalaisen ilman ostaminen, moottoritien kattaminenkin kalpenevat seuraavan suurundenhulluuden rinnalla. Se on järven alittava maantie tunneli paikassa jossa jo menee ihan hyvä tie vieressä.

Kaupunki ei siis ole käyttänyt ränsistyneeseen asuntoalueeseen etuosto-oikeutta vaikka tonttimaasta on ollut pulaa kantakaupungissa. Suuryritys on suuressa viisaudessaan myynyt maan rakennuksineen pilkkahintaan pääomasijoittajalle. No nyt kun luolarakentajat on saatu kaupunkiin niin niillehän täytyy saada töitä- joko alitetaan järvi tai sitten vaan muuten kaivetaan luolia. Pilkkahinnalla myyty maa on maksaakin äkkiä 80 € neliömetriltä.

Sama kaupunki ostajana, myyjänä Tradeka: Rantaa ja hyvin saastuneita alueita niin ikään 80 € neliöltä liuottimineen ja kyllästysaineineen. Jo pelkästään kyllästettyä myrkkypuuta on satoja kuutiometrejä. Postimerkin kokoinen tontti, saastunutta maata 4 metriä syvälle tai lähimpään tiiviiseen savikerrokseen asti= 80 € x 10 neliömetriltä.

Saastuneisuus näkyy, tuoksuu ja tuntuu.

No mitä tarvisi tehdä: Velvoittaa maanomistaja puhdistamaan alue uhkasakon uhalla. Sit vaan lisää sakkosummaa tai pakkolunastus 3€ neliömetriltä kerrostalotontti kerrallaan ja puhdistus jostain nurkasta käyntiin. Voi olla että pieni pala puhdasta maata löytyy- se on kaukolämpölinjan kohdalla.

Kunta/kaupunkitalous on pohjaton kaivo.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus