Seuraavat särkyneet 33

  • licence27

Diblomi-insinööri oli vaimonsa siskon työmaalla ottamassa ristimittoja. Jostain kumman syystä ristimitta ei täsmännut neliönmuiden mittojen täsmätessä ja linjalakojen ollessa nurkkien kohdalla. No mistä moinen voi johtua- muuta en keksinyt paitsi sen että linjalangat eivät ole vaakatasossa. vaikka kaikkien neljän kulman x ja y koordinaatit ovat kohallaan tulee laatikon ristikkäisistä kulmista piirretystä lävistäjästä pidempi kuin tason. Ihan ymmärrettävää, mutta epäoleellista.

Kun ahkeroidaan isolla koneella pienen tien päässä niin sen tien tarvis kuitenkin olla sellainen ettei lavetin renkaat hajoa mennessä, eikä tullessa. Kun se konekin kerran on kyydissä on mahdollista poistaa ne ongelmakivet kun vaan saa maanomistajan luvan. Vanhan lavetin kanssa pääsi hyvin vaikka se oli leveä. 3-akselinen kärry oikaisee niin paljon että aina joku rengas terävän särmän löytää ja sitten tulee siirolle hintaa.

Tänään ei silti ainakaan vielä mennyt mitään rikki. Päivä oli pitkä ja hikinen, eikä se johtunut säästä tai harkkomuurauksesta jota aamupäivä väsättiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus