Pukkipyyntö

  • licence27

Joku tilaili erinäisiä asioita Joulupukilta, enkä tarkoita "Halutaan vuokrata himonussijan luola". Pukkikeikkaa kyseltiin, mutta vaikka parta kasvaa, töistä saa harmaita hiuksia ja näin räntätalvena punaiset MF talvihaalarit on olleet ahkerassa käytössä - en siltikään lupautunut.

Tähdenlennon kun näkee niin sopii toivoa, kerran se toivo ja toivomisen hetki osui jouluna kohdalleen ja se onkin ainoa kerta kun jo edesmennyt pukki jakoi kuusen alta sen kaikkein suurimman Stiga paketin ja se on tälläkin hetkellä kovassa käytössä naapurin lapsilla tosin.

"Halutaan vuokrata himonussijan luola"- nyttemmin tähdenlennon tullen on toivonut lähinnä loton täysosumia ja sehän ei osu kohdalle koskaan. Seuraavana listalla vieläkin epätodennäköisempi toive eli himonussijanaisen kohtaaminen. Ilmeisesti viime viikolla tähdenlennossa oli niin paljon seksuaalista voimaa että epätodennäköisempi toive oli aivan toteutumaisillaan. Tontuksi tunsin itseni siinä vaiheessa kun olisi pitänyt se luola vuokrata ja rakastella kunnes aurinko nousee.

Ilmeisesti kuitenkin tieto lisää tuskaa ja näin ollen edes klassinen kaunotar ei käy jos on toisen avokki. Jos tätä nyt kukaan ylipäänsä lukee niin veikkaanpa että ehkä prosentti terveistä miehistä vastaavassa tilanteessa pystyy hillitsemään itsensä.

Seuraavana aamuna tullut suora pukkipyyntö osui huonoon hetkeen. Kyllä mieli teki laittaa rukkaset naulaan ja lähteä pukkihommiin. Tiedä taas koska kerkiää yhtään mihinkään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus