Lämmin laakso

  • licence27

En tiedä mistä pakastimesta Foreca havaintonsa ottaa, mut + 3 on ihan eri juttu kuin - 2 tai - 8 . Toki koneen mittakaan ei ole erehtymätön, mutta lumen olomuoto on.

0400 lähtö, onneksi ei tullut enempää lunta. Mustaa ja loskaista seuraavaa kymmentä päivää olisi tulollaan.

Betonibunkkerissa alkaa olla turvallisen tuntuista ainakin muutamassa huoneessa. Saunan katto on vähän heikon oloinen. Timanttileikkaaja oli tehnyt portaita varten seinaan ja kattoon vähän aukkoa. Saunassa betonilaatat maassa likimain kokonaisina- vaan eivät ole enää. Kaivamaton moreeni uuden anturan alla oli palkon kovempaa kuin vanha seinäbetoni.

Laatan pienennyksen jälkeen huomasin raahaavani tukipalkkia kohti saunan kattoa. Edelliset lyhemmät palkit oli nosteltu kahden tai kolmen miehen voimin, mut tuon pistin paikalleen ihan yksin. Toki holvituet vielä puuttuu.

Teknisen tilaan katon tukipalkkien alla ei ollut valut onnistuneet ihan täydellisesti, joten pursotin ne sit joutessani muovipussin avulla muurauslaastilla kokolailla täyteen. Uusi työmenetelmä ja nyt jos vaan lämpöpuhallin pysyy yön päällä pääsee huomenna hitsaamaan ja sen jälkeen saa teknisen tilan tyhjäksi, holvituet saunaan ja ehkä vähän sepeliä ikkunasta sisään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus