"koultusta esiintymistaitoihin"..."kouluttut puheenjohtaja kahdesti"

  • licence27

Hyvä ystävi on keilinero. Han luki mun MTV3 teksitteve sivu 104 7,6,2020 klo 01:28. Ma kusyi miksi se naura?

Ei nää minunkaan kirjoitukseni virheettömiä ole. Voisi kuitenkin noissa tärkeämmissä asioissa olla vähän enemmän tuota oikolukua. Jos aiheena on koulutus ja 16 rivin tekstissä: kouluttanut ja koulutusta on kirjoitettu väärin niin ei ole hyvin asiat tässä maassa.

Muuannen sähköyhtiön asiakaspalvelunumeroon lienee tallentunut tarjous kouluttamisesta esimerkiksi raipan tai risun voimalla että kesätyöläinen osaisi kirjoittaa edes päiväyksen ja ajan oikein. Ei näet paljon mieltä lämmitä kun työskentely katkeaa ja varoituslapussa ei ole edes vuosiluku oikein. Tuhansia koteja pimeänä ja vain 2 valittaa ja vain minä siitä että en osaa arvata mikä siinä ilmoitustekstissä on pielessä.

Jos nyt sitten esimerkiksi nuori kaunis ja hyvään virkaan päässyt nainen koulutusta kaipaa niin voin kyllä vuolla vitsan pajusta tai käydä ostamassa uuden raipan siihen tarkoitukeen alle 700 € tuntiveloituksella. Jätän pilkut pois myös laskusta ja koskapa suhteellsuudentaju puuttuu niin voisin sit ekalla koulutuslaskulla ostaa vaikkapa jonkun rantasaunan tai uuden auton.

Niin ikään voisin opettaa taloutta, maanviljelyä, konetekniikaa, jotain matematiikkaa, taulukkolaskentaa, tilastojen tulkintaa, rakentamista, ajamista jne sen kummemmin mitään osaamatta ja näköjään laskuttaa saa mitä vaan.

Mut sitten jos mietitään että eläkeläinen ei pääse autollaan pihaansa. Pihaa parannetaan usempi päivä niin että käsistä välillä veri lentää, lasku on 1600 niin eihän köyhällä ihmisellä ole siihen varaa. Tai niin ikään eläkeläisille tehtään satojen metrien putkilinja kovaan kiviseen moreeniin, laskua muutamia tuhansia ja siitä sitten kauheaan purnaamiseen että sen olisi muka tehnyt vaikka lapiolla.

Reinot ja Ainot tarvis olla oikeasti suomalaisia ja vähän maalaisjärkeä siihen laskuttamiseen kiitos. Eihän se tyhmä ole joka pyytää- siis jos yksi koulutuskerta maksaa 700 € niin mitä sillä oikeasti saa? Jos ilmaisutaitoa opettaa koulussa niin mahtaako 50 000 € olla lähes vuoden palkka- Yliopettajan keskipalkaksi ilmoitettu esim 4837 €/kk.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus