Rakkaat egyptiläiset

  • licence27

Lopettakaa mellakointi ja menkää koteihinne tekemään hyvää ruokaa. Olen tavannut Suomessa yhden egyptiläisen ja täytyy sanoa että mukava mies. Nyt varmaan hänkin miettii uskaltaako lomalla lähteä käymään kotona vai onko koko enää lapsuudenkotia olemassa siinä vaiheessa kun tilanne taas joskus rauhoittuu.

Täällä kotomaassa painitaan työttömyyden ja talouden taantuman taittamisessa, mutta ei ainakaan toistaiseksi ratkota ongelmia vaihtamalla presidenttiä kesken kauden.

Ehkä täällä on ainoana maailmassa tajuttu kuinka arvokas asia rauha oikeasti on. Kuinka arvokas se on nyt kun toisessa naapurissa asevoimia ajetaan alas ja toisessa ylös. Onko siis egyptiläisten ongelma se etteivät ole saaneet sotia tarpeeksi, kärsiä viime aikoina ja kun ei ole yhteistä vihollista niin tapellaan sitten vaikka keskenään tai rakennusten kanssa.

Kyllä täälläkin saa välillä oman paikkakunnan ukkkojen ja akkojen toilailuja saa ihmetellä. Kyllä lapsikin pian oppii kuinka vasaralla hajotetun seinalaatan reuna on terävä ja sitä ei ole kiva ottaa käteen tai sirpaleiden päällä kävellä.

Itse jouduin tänään käyttämään vaakaa. Ei ollut ketään neuvomassa ja oli paljon hauskoja nappuloita sekä jumitilanne. Vaikka se varmasti on kantokoneineen simppeli käyttää, mutta hattua täytyy silti nostaa niille vakiokäyttäjille joilta se homma oikeasti sujuu kolmin tai viisinkertaisella nopeudella.

Puominiittokone ei ihan ollut näyttelykunnossa. Ollut ilmeisesti viime vuonna saamaan aikaan koneen perseessä kiinni ja sen vuoksi 1. 2 ja 5 lohkon liittimet eivät olleet kovin yhteistyöhaluisia. Jotain hyvääkin sentään kun lohkojen ohjelmointi oli ihan kohdallaan kun viimein sai pikaliittimet pysymään kiinni koneen perseessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus