Toiset portaat

  • licence27

Tipoittain eteni päivä. Piti täytellä pilareiden välejä ja kun ne saatiin umpeen alkoi armoton mietintä trampoliinin paikasta. Kun on rinnetontti niin ei sitä jättiläistä voi ihan mihin vaan laittaa ettei se tule kankkasateella alas.

Samalla piti sitten vähän palvella toistakin työmaata että saavat portaat paikoilleen. Onneksi oli tavaraa reservissä mistä tehdä.

Oikeastaan hieman sapettaa- siis kauhealla vauhdilla tehty pohja, huolella ja nopeasti ladottu ja valettu harkot + lattiat ja nyt kai kaksi viikkoa mennyt ettei ole tapahtunut juuri mitään paitsi tietysti ne portaat. Sama juttu niillä ammattirakentajilla kuin muillakin ihmisillä eli 24 h vuorokaudet ja voi olla vain yhdessä paikassa kerrallaan. Toivotaan parempia kelejä ettei tule hometaloa.

Toiselta työmaalta kuului kummia: Korokomerkki oli puoli metriä alhaalla = maa nousee, mutta merkin ja kuvien mukaan tehty perustus on sillä tasolla että lattia jääkin rajanaapurin lattian alapuolelle vaikka pitäisi olla ylempänä. Juurikin se asia mistä ilmeisesti pitää jokaiselle rakentajalle erikseen sanoa: Suunnitelma on tehty käymättä tontilla ja sitä orjallisesti noudattamalla rakennus ei istu maisemaan ja rakennuskustannukset nousevat tarpeettoman suuriksi. Tuleehan siitä toki luja perustus kun seitsemän harkon sijaan tuleekin 9 tai 10 kerrosta.

No siellä on olleet kalliimat miehet tekemässä ja mittaamassa ja laskemassa päin helvettiä. Täyttämisestä tulee haasteellista.

3 kommenttia

Ilkka Lavas

17.8.2013 21:06

Onnistuuko nostaa lattiapintaa jos vetääkin pari varia harkkoja lisää?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

18.8.2013 02:36

Onnistuu tietysti kun ei ole vielä lattioita valettu

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus